Kodallar Otomotiv
Otomotiv
Sarıyer, İstanbul Avrupa
3.663 ziyaretçi 0 takipçi

Kodallar Otomotiv Hakkında

Kodallar Otomotiv, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışı ile 2001 yılında kuruldu. Kodallar Otomotiv her bir çalışanı kendi alanında eğitimli olup, sizlere bu anlayışı sunmak üzere hizmet vermektedir.

Vizyonumuz
Geçmişimizden aldığımız kalite ve tecrübe ile prestijimizden ödün vermeden hedeflerimize ulaşmaktır.

Misyonumuz
Kodallar Otomotiv, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde olacak şekilde ilerletir. Sosyal sorumluluk bilincine sahiptir. Eğitimli çalışanları ile sürekli gelişen, yenilikçi ve güvenilir bir şirkettir.

Kalite Politikası
Müşterilerimizin talep ve beklentilerini karşılamak için müşteri memnuniyetini ön planda tutarak gelişmeyi sürekli hale getirmektir. Şirket ve marka değerlerini en üst seviyede tutarak çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel becerilerini arttırmaktır. Dinamik ve sürekli kendini yenileyen bir çalışma ortamı yaratmak; çevreye ve şirkete ait kaynakları etkili bir şekilde kullanarak çevreyi korumaktır.

Çevre Politikası
Kodallar Otomotiv, çevreye karşı olan sorumluluğunun bilincinde olup, tüm şirket faaliyetleri sırasında çevreyi korumayı, hava ve su kirliliğini ve gürültüyü mümkün olduğu kadar önlemeyi, canlı hayatı olumsuz etkilememeyi, ambalaj kullanımını ve atıkları azaltmayı, geri dönüşümlü olmalarına özen göstermeyi, doğal kaynakları ve doğal dengeleri bozmamayı ve çalışanlarını bu konuda bilinçlendirmeyi prensip edinmiştir.

Kodallar Otomotiv İş İlanları