Kiwi Ajans
Reklamcılık
Kağıthane, İstanbul Avrupa
4.418 ziyaretçi 2 takipçi

Kiwi Ajans Hakkında

Kiwi Oyunculuk Ajansı: 2009 yılında kurulan ve kurulduğu tarihten itibaren Türkiye’nin en büyük TV Dizileri, Reklam Filmleri ve Sinema Filmlerine Oyuncu sağlayan ve sektöre Yeni Yüzler kazandıran Kiwi Ajans yapım şirketlerinin tüm Oyuncu ihtiyaçlarının karşılanmasında ve yeni starlar yaratılmasında kısa zamanda büyük bir başarıya imza atmıştır.
Köklü bir kuruluş olan Kiwi ajans 2009 yılı itibarı ile Türkiye'nin en büyük Oyunculuk ajanslarından biri olmakla birlikte, dinamik, tecrübeli ve geniş bir personel ağı ile görsellik ile ilgili sektörlerde faaliyet göstermektedir. Kiwi Ajans, bünyesinde barındırdığı uzman ve tecrübeli ekipleri ile müşterilerine profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. KİWİ AJANS organizasyon öncesi, organizasyon günü ve sonrası verdiği profesyonel hizmetler ile faaliyete geçtiği ilk günden bu yana sektördeki farkını ve kalitesini ortaya koymuştur.
Kiwi Oyunculuk Ajansı kısa zamanda elde ettiği başarıyı bugün sektörün öncü kuruluşu olarak devam ettirmektedir. Pek çok yeni oyuncu bizlerle başladıkları bu yolda artık birer yıldız oldular. Bunun haklı gururu yaşamakla birlikte, oyucularımızın başarılarıyla taçlandırıyoruz.

Kiwi Ajans İLE HAYATININ ROLÜNÜ OYNA
Kiwi Oyunculuk Ajansı Reklam filmlerine, Dizilere ve Sinema Filmlerine oyuncular temin etmektedir. Sizde OYUNCU olmak istiyorsanız
Kiwi Ajans sizleri bekliyor.

Oyunculuk Fikri Sizi Heyecanlandırıyor Mu?
Türkiye’nin en çok izlenen Dizi, Sinema ve Reklam Projelerinde Rol Alabilme Şansı

Söz
Diriliş ‘’Ertuğrul’’
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Vatanım Sensin
Kara Sevda
Fazilet Hanım ve Kızları
İsimsizler
Kırlangıç Fırtınası
Savaşçı
Türk Malı
Adı Efsane
Fİ gibi
Diziler Ve birçok Reklam Filmi projesinde sende yer almak istiyorsan başvurman yeterli

Ve daha bir çok DİZİ, SİNEMA FİLMİ, REKLAM FİLMİ yeni oyuncularını, sizi bekliyor!
Siz de Türkiye'nin Parlayan Sektörü Televizyon Dünyasına İlk Adımı Kiwi Oyunculuk Ajansı ile Atın

Kiwi Ajans İş İlanları