İzmir Evrensel Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic Ltd Şti
Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
Çiğli, İzmir
3.943 ziyaretçi 1 takipçi

İzmir Evrensel Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic Ltd Şti Hakkında

2013 yılında Evrensel Belgelendirme adı altında 2 ortaklı olarak yola çıkan firmamız kalite belgeleri vermiş; İş Sağlığı ve Güvenliği danışmanlığı yapmıştır.

2014 yılında Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Yetki Belgesi alarak bütün enerjisini İş Sağlığı ve Güvenliği alanına aktarmaya karar vermiştir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Yetki Belgesini alan firmamız, bütün tehlike gruplarına hizmet vermektedir. Teknolojiyi takip eden, her geçen gün tecrübesini arttıran, daha iyisi için ekip halinde çalışmayı ilke edinen, bilgiyi aktarırken güler yüzle hizmet veren, çıkan yasal düzenlemeleri ve sektörün içindeki değişimleri ilgiyle, merakla takip eden ve değişimlere pozitif yönde katkı sağlamak için var gücüyle çalışan, prosedürü yük olmaktan çıkaran, takibi kolaylaştıran teknolojilerle tüm raporlamaları ve gereklilikleri eksiksiz yerine getirmek için çaba gösteren bir firmayız.

İzmir Evrensel, işini seven, sektöre değer veren kadrosuyla uzun soluklu bir yola çıkmıştır. Bu yolun ne kadar özen gerektirdiğinin bilincinde; titiz, disiplinli, güler yüzlü hizmeti yıllarca sunabilmeyi İzmir Evrensel ailesi olarak ümit etmekteyiz.


İzmir Evrensel Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic Ltd Şti İş İlanları