İvgin Elektrik Aydınlatma
Elektrik - Elektronik Malzemeleri
Beyoğlu, İstanbul Avrupa
4.511 ziyaretçi 0 takipçi

İvgin Elektrik Aydınlatma Hakkında

İvgin Elektrik 1992 yılında kurulmuş olup hizmette kaliteyi ön planda tuttuğumuz,kurulduğumuz günden bugüne sektördeki yerini aynen koruyan ve her geçen gün farklılığını biraz daha kabul ettiren, neticesinde de müşteri ağını sürekli genişleten sektördeki ender kuruluşlardan biriyiz.

Prensip olarak, müşterilerimizi birer iş ortağımız kabul etmekteyiz . Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımız her zaman öncelikli hedeflerimizdendir.

Firmamız bölgemizde ihtiyaç duyulan her türlü elektrik malzemelerini pazarlamak ve dağıtımını yapmak, konumuzla uğraşan ve talebi olan dost müşterilerimize Türkiye’de ve dünyada lider konumunda bulunan üretici firmalarında tam desteğini alarak en kaliteli malzemeyi en iyi fiyatlarla sunmaktadır.

Bayiliklerini almış olduğumuz Dmr Demirbağ ve Schneider Electric markalarıyla müşterilerimize en uygun fiyat ve kaliteli ürün yelpazemizle sorunsuz ve en hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz.Firmamız gelişen teknolojiyi takip etmekte ve buna parelel olarak kendisini sürekli olarak yenilemektedir.

Müşteri memnuniyetimiz ve kaliteli ürün satış misyonumuzla firmamız elektrik sektöründe alması gereken güveni kazanmıştır.

Elektrik-elektronik alanı bugün diğer tüm alanları geliştiren temel sanayi durumundadır. Alan, bugün kendi tasarım ve teknolojilerini geliştirecek güce ulaşmıştır.Günümüzde, elektrik-elektronik alanındaki ürünler ve kullanılan teknoloji hızla değişmektedir.

Dolayısıyla bu alan sürekli gelişen, dinamik bir yapıya sahiptir. Alanın bu özellikleri Ar-Ge (Araştırma-Geliştirme) çalışmalarının ve nitelikli personel istihdamının önemini artırmaktadır.

Şirketimiz dünyanın en büyük sıva üstü ve sıva altı elektrik anahtarları ve grup prizleri, kablo kanal ve alçak gerilim yüksek gerilim şalt malzemeleri, kablo, ampul ürünlerini bulundurmaktadır.

İLKELERİMİZ
Sürekli Müşteri Memnuniyeti
Yüksek Kalite Politikaları
Dürüstlük
Disiplin
Şeffaflık
Gelişimcilik

İvgin Elektrik Aydınlatma İş İlanları