İşbil İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri A.Ş.
Ortak Sağlık Güvenlik Birimi
Yenimahalle, Ankara
14.425 ziyaretçi 9 takipçi

İşbil İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri A.Ş. Hakkında

İşbil İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. farklı sektörlerde iş güvenliği uygulamaları konusunda edinilen tecrübeleri yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu bir yaklaşımla analiz ederek işletmelerimizin ve kuruluşlarımızın iş sağlığı ve güvenliği alanındaki ihtiyaçları konusunda çözüm ortağı olmak için hizmet sunmaktadır.

İşbil İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş.; Zamanında, nitelikli profesyonel hizmeti ve mühendislik disiplini ile doğru risk öngörülerinde bulunarak proaktif bir yaklaşımla paydaşlarına hizmeti ilke edinmiştir.

İşbil İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş.; İşveren ve çalışanlarla kesintisiz iletişim sürdürerek koruyucu ve önleyici faaliyet merkezli yüksek standartlarda hizmet sağlayarak ve bu hizmeti sürekli geliştirme çabasıyla iş süreçlerinin her aşamasında hizmet sunduğu işletmelerin yanında durmayı ana sorumluluğu bilmektedir.

Çalışanların sağlığı ve güvenliği konularında hizmet sağlayıcı olarak yer alan İşbil OSGB, teknolojik donanımı ve tecrübeli ekibiyle kuruluşlara güvenli maksimum fayda ve minimum maliyet odaklı çözümler üretmektedir.

İşbil İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri A.Ş. İş İlanları