Kütahyalıoğlu - Mustafa Erbaş
E-ticaret
Kadıköy, İstanbul Anadolu
2.412 ziyaretçi 0 takipçi

Satış Pazarlama Danışmanı

Kütahyalıoğlu'na bağlı olarak freelancer çalışacak ekip arkadaşları aramaktayız.

Kütahyalıoğlu'nda ekip üyeleri performansa dayalı hak ediş alırlar. Hak edişler oranları, kişinin deneyim, motivasyon ve ilgisine göre sosyal ağlardaki aktifliğine bağlı olarak değişir ve yüzyüze görüşülür. Sonrasında da karşılıklı sözleşme imzalanarak iki tarafın hakları korunarak çalışmaya başlanır.

**Firmamızda hak ediş ödemeleri, işin geri teslim veya ürünün müşteriye teslimini takip eden 14 gün sonra Sodexo Pass Karta yatırılıyor.

Kütahyalıoğlu'nda ''Satış Pazarlama Danışmanlarımızı'' satış ortağımız olarak görüyoruz. Kütahyalıoğluinternet sitesinde satış ortağımıza tanımlanan partner kodunu kullandırararak satış yapılması işidir. Partner kodunun kullandırılması ile sepet tutarı üzerinden, anlaşılan komisyon oranı kadar hak ediş satış ortağımızın alacağı olarak kaydedilir. Bir örnekle ifade edelim. Size Partner1 kodunu tanımladığımızı ve %10 komisyon ile anlaştığımızı varsayalım. Sepet tutarı 100 TL olan bir alışverişte, ödeme ekranında bulunan partner kodu kutusuna Partner1 kodu yazıldığında ve alışveriş ödemesi tarafımıza ulaştığında sizin alacak hak edişiniz 10 TL'dir.

Kütahyalıoğlu, 7601 sayılı kanunu benimsemektedir. Bu sebep ile din, dil, ırk, meshep, cinsiyet ve tercihleri kişinin ötekileştirilmesi için kullanmamakta, toplumu oluşturan her bireyin haklara eşit ulaşabilir olmasını istemektedir. Tüm değerlendirmeler KVKK çerçevesinde, 7601 sayılı kanunun gereğine uygun olarak yapılmaktadır.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları