Teknik Kağıt Ürünleri San ve Tic Ltd Şti
Dış Ticaret
Maltepe, İstanbul Anadolu
3.430 ziyaretçi 2 takipçi

Müşteri Destek Uzmanı

Kağıt ve Oluklu Mukavva Sektörü’nde dünyanın önde gelen makine ve ekipman üreticilerinin Türkiye mümessilliklerini yürüten firmamızın Servis ve Yedek Parça Departmanı’nda, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ofisimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde "Müşteri Destek Uzmanı" çalışma arkadaşları aranmaktadır.

İş Tanımı;

Müşterilerin teknik destek ve yedek parça taleplerinin sözlü ve yazılı olarak alınması, doğrudan yabancı makine üreticilerinin ilgili departmanları ile koordineli çalışma ile takip edilmesi, çözüme kavuşturulması ve raporlanması.
Yurtiçi ve yurtdışı yedek parça taleplerinin alınması, sipariş ve sevkiyat süreçlerinin takip edilmesi, yerel yedek parça deposunun idaresi ve yönetimi.
Sahada görev yapacak servis mühendislerinin çalışmalarının organize edilmesi, takip edilmesi, sonuçlandırılması ve raporlanması.
Müşterilerin tesislerinde çalışmakta olan makinelerin performanslarının periyodik olarak takip ve analiz edilmesi, performans ve verimlilik artışı için müşteriler ile yakın işbirliği içinde çalışma.

Aranan Nitelikler

İlan Başvurulara Aktif Değil

Benzer İş İlanları