İlkadım İş Sağlığı ve Güvenliği Tic Ltd Şti
İş Güvenliği
İlkadım, Samsun
15.891 ziyaretçi 19 takipçi

İlkadım İş Sağlığı ve Güvenliği Tic Ltd Şti Hakkında

BİZ KİMİZ?
İlkadım İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Eğitim ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti. 10 yılı aşkın iş güvenliği deneyimiyle kurumların iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve sağlık personeli ihtiyaçlarını tek birimden çözmek için kurulmuş; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir.

Bünyesindeki profesyonel A, B, ve C sınıfı iş güvenliği uzmanları, tecrübeli işyeri hekimleri ve sağlık personelleriyle güçlü, dinamik ve fark yaratan bir takım olmayı başarmıştır. İlkadım İş Sağlığı ve Güvenliği' nin amacı, iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkarıp bir yaşam tarzı haline getirerek, Türkiye' nin çağ atlamasına bir katkıda bulunmaktır.

İş kazalarının mümkün olan en aza indirildiği, insan odaklı bir toplumun birer üyesi olmak İlkadım İş Sağlığı ve Güvenliği ailesinin en büyük misyonudur.

YÖNETİM MESAJI
Bilindiği üzere ülkemizde iş güvenliği çalışmaları 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası'nın yürürlüğü girmesiyle birlikte ivme kazanmıştır. Ancak ülkemizde İş Güvenliği kültürünün oluşması biraz zaman alacaktır. Biz İlkadım OSGB olarak, "Önce Kalite" prensibi ve "Önceliğimiz İnsan" sloganı ile ülkemizde bu kültürü en üst seviyelere çıkarma sevdasından vazgeçmeyeceğiz. Bu bağlamda en büyük destekçimiz bize güvenerek binlerce personelini bizlere emanet eden çalışma ortaklarımızdır. Son olarak bizlere bu yolda destek olan dostlarımıza teşekkür eder; kazaların, kayıpların, acıların yaşanmadığı bir gelecek dilerim.
Mükremin ÖKSÜZ - Genel Müdür

İlkadım İş Sağlığı ve Güvenliği Tic Ltd Şti İş İlanları