İlgi Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.
Güvenlik
Başakşehir, İstanbul Avrupa
50.425 ziyaretçi 54 takipçi

İlgi Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. Hakkında

MİSYONUMUZ

Genel kolluk kuvvetlerinin ve itfaiye teşkilatının görev alanlarında tamamlayıcı güvenlik hizmetlerinin yanı sıra görev alanları dışında da özel ve genel alanlarda kişi, kurum, bölge, bina, çevre ve tesislere yönelik her türlü tehdit ve saldırıyı öncesinde öngörüp etkisiz hale getirmek ve yaşamınızdaki kontrolsüzlüklere en askeri seviyeye indirgemektedir.
Özellikle son dönemde artan terör, hırsızlık, mal hasarları ve sabotaj gibi suçların önlenmesinde eğitimli güvenlik görevlimiz ve konusunda uzman kadromuz ile günümüzde yoğunlaşan risk ve tehditlerin ortadan kaldırılması sizlerin huzur ve güvenliği öncelikli amacımızdır.
VİZYONUMUZ

Eğitimli kadrolar, teknoloji, disiplin, süreklilik ve müşteri memnuniyetine odaklı iş anlayışı gibi unsurları bir araya getirerek standartların üzerinde bir hizmet verme amacını taşıyan PARAF ÖZEL GÜVENLİK olarak kurumumuza ait değerlendirmeli şöyle sıralayabiliriz.
1. Kalite en üst seviyeye ve mükemmeliyet
2. Müşteri memnuniyetine odaklı iş anlayışı
3. Açık ve etkin iletişim
4. Teknoloji ve değişime ayak uydurmak
5. Eğitimli başarılı kadrolar
Oluşturduğumuz çalışma sistemi ve kurumumuza ait değerleri bir araya getirerek yürüttüğümüz hizmet anlayışı ile sizleri risklerden ve tehlikelerden arınmış huzurlu bir ortamda asıl olan işlerinizle daha rahat ilgilenmenizi temin etmeyi başlıca görevimiz sayarız.

İlgi Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. İş İlanları