Hızlı Geliyo
Yazılım
Çankaya, Ankara
5.218 ziyaretçi 3 takipçi

Hızlı Geliyo Hakkında

Hakkımızda
Müşterilerimize ve iş ortağımız olan mağazalarımıza kusursuz bir e-ticaret deneyimi yaşatmayı görev edindik. Amacımız, sürekli gelişmekte olan e-ticaret sektörünün yeni yöntemlerle boyut atlamasını sağlamaktır. Bu süreçte sadece müşteri odaklı değil aynı zamanda mağaza odaklı çözümler üretip sorunsuz bir alışveriş deneyimine öncülük etmek istiyoruz.

Birlikte dijitalleşerek, çok daha fazla müşteriye ulaşmak ve mağazalarımızın marka değerlerini arttırma hususunda üstümüze düşeni yapıyoruz.

Tutkumuz
Gelişerek büyümek, eğlenerek öğrenmek, hızla ilerleyip, hızla getirmek. Müşterilerimizin ve mağazalarımızın zamandan tasarruf yapmasını sağlayarak kaliteli alışveriş deneyimi sunmak. Hızlı teslimat imkânı ile müşterilerimize çok hızlı ulaşarak memnuniyet seviyelerini en üstte çıkarmak.

Ekibimiz
Genç ve heyecanlı ekibimizle sektörün ilerlemesinde katkıda bulunmak adına iş geliştirmeye çok önem veriyoruz. Ar-ge birimimizde ki ekip arkadaşlarımız, projemizi durmaksızın geliştirmekte. Yenilikçi ve üreten bir şirket olmak vazgeçilmezimiz.


Hızlı Geliyo İş İlanları