Heponline İnternet ve Bilişim Hiz San Tic Ltd Şti
Bilgisayar / BT / Internet
Bornova, İzmir
8.665 ziyaretçi 3 takipçi

Heponline İnternet ve Bilişim Hiz San Tic Ltd Şti Hakkında

HEPONLİNE ELEKTRONİK HABERLEŞME İNTERNET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Telekomünikasyon Kurumu tarafından İnternet Servis Sağlayıcı (ISS) olarak yetkilendirilmiştir.

HEPONLİNE; Heponline A.Ş. internet altyapı hizmetini kullanarak faaliyete başlamıştır. Heponline kurumsal müşterilerine geniş hizmet yelpazesi ile kablosuz internet hizmetleri, kablolu internet hizmetleri, internet TV yayını, ekonomik ve alternatif internet ses hizmetleri, sanal toplantı odaları ve sanal faks hizmetleri sunmaktadır.

Yeni teknolojiler ve yatırımlar ile ses tabanlı servisleri daha geniş kitlelere, zengin içerikle yaygınlaştırma çalışmalarına devam eden Heponline, internet ve VPN hizmetlerini de bu servisler ile birleştirerek, müşterilerine toplam telekomünikasyon hizmetlerini maliyet avantajları ile sunmayı hedeflemektedir. Heponline, şirketlere özel iletişim çözümleri, ürün ve hizmetleriyle kurumsal müşterilerin rekabet gücünü artırmaktadır.

MİSYONUMUZ

Kurumsal müşterilerimize: Rekabetçi fiyatlarla kaliteli ve özelleştirilmiş telekomünikasyon çözümleri sunarak, maksimum hizmet kalitesi oluşturmaktır.

Bireysel müşterilerimize: En yenilikçi ve hesaplı telekomünikasyon hizmetleri sunmak, günümüz teknolojilerinden en uygun fiyat avantajı ile kablosuz internet fırsatlarından HEPONLİNE’ın bulunduğu her yerden yararlanmalarını sağlamaktır.

VİZYONUMUZ

En gelişmiş server ve altyapı teknolojilerini kullanarak, müşterilerine yüksek katma değer sağlayan bölgesel bir telekomünikasyon operatörü olmak ve kurumsal pazarın lideri konumuna gelmektir.

BTK tarafından TÜRKİYE genelinde lisans almış olan “HEPONLINE” faaliyetleri aşağıdaki linkte verilmiştir.

http://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/

Heponline İnternet ve Bilişim Hiz San Tic Ltd Şti İş İlanları