Hatemoğlu Ambalaj ve Tekstil San Tic Ltd Şti
Ambalaj ve Kağıt
Bağcılar, İstanbul Avrupa
8.556 ziyaretçi 2 takipçi

Hatemoğlu Ambalaj ve Tekstil San Tic Ltd Şti Hakkında

Hatemoğlu Çuval ve Ambalaj Sanayii

1968 yılında Mehmet SAYKI tarafından İstanbul Eminönü ilçesinde Tahtakale’de küçük bir ticarethane olarak kurulmuştur.Plastik ve Ambalaj sektöründe faaliyet göstermekte olan kuruluşumuzda 2000′ li yıllardan beri PP ve PE bazlı ambalaj ürünleri üretmektedir.

Üretiminin bir kısmını ihraç etmekte olan firmamız bünyesinde geniş bir ürün portföyü bulundurmaktadır.
Bunlar 2001 yılında faaliyete geçen Çuval ve File Üretimimiz ve 2010 yılında faaliyete geçen Branda ve Balonlu
ambalaj ürünlerimizdir.

VİZYONUMUZ;
1) Sahip olduğu ileri teknolojisi, yenilikçiliği, profesyonel kadrosuyla tüm çalışanlarımızla huzur içinde çalışacağı ortamıyla sektöründeki saygınlığını her geçen gün arttırarak sektöründe lider olabilmektir.
2) Yönetim anlayışı ve profesyonel kadrosu ile başta Türkiye’nin her bölgesi olmakla birlikte dünyanın bütün ülkelerine ulaşmayı hedef edinmiştir.
3) Uzun vadeli başarılar elde ederek her daim aranan bir kuruluş olmak.
4) Kalitede süreklilik, karşılıklı güven ve dürüstlük vizyonumuzun vazgeçilmez ilkelerinden olup, Türk ekonomisine kaliteli ürün ve hizmet verebilmek.

MİSYONUMUZ;
1) Kurulduğu yıldan bu yana ambalaj sektöründe faaliyet göstermekte olan Hatemoğlu Çuval ve Ambalaj sahip olduğu ileri teknoloji ile kapasitesini ve çalışan sayısını arttırmak.
2) Kaliteli ürünlerimizi sürekli geliştirerek ve çeşitlendirerek tüm dünyaya hizmet sunabilmek.
3) Başarısını yönetim anlayışı ve profesyonel kadrosu ile yakalayan ve bunu müşteri memnuniyeti ile ölçen Hatemoğlu müşteri ihtiyaçlarına anlayışlı, hızlı, etkin ve kalite odaklı çözümler üretebilen firma olabilmektir.
4) Kalite anlayışı çerçevesinde saygınlığını hiçbir zaman yitirmemek amacıyla doğaya ve çevreye saygısını yitirmeden üretimini gerçekleştirebilmek.

Hatemoğlu Ambalaj ve Tekstil San Tic Ltd Şti İş İlanları