Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş.
Demir-Çelik
Aliağa, İzmir
2.755 ziyaretçi 2 takipçi

Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. Hakkında

Gülermak, inşaat sektöründeki köklü kurumsal geçmişi, güçlü ve deneyimli personeli ile kurulduğu 1958 yılından günümüze, raylı sistemler, altyapı projeleri, ve endüstriyel projeler konusunda yerel ve uluslararası pazarda önemli rol oynamaktadır.

Anahtar teslimi raylı sistemler konusunda öncü olan şirketimizin, bugüne kadar 200 km’den fazla yer altı tüneli ve 80’den fazla metro istasyonu inşaatında imzası bulunmaktadır.

Gülermak olarak, yapımını başarı ile tamamladığımız raylı sistem projeleri arasında, İstanbul Otogar-İkitelli Metro, İstanbul Kadıköy-Kartal Metro, Varşova Metrosu Hat II, İstanbul Havalimanı - Yeni Bosna Hafif Raylı Sistemi, Haliç Metro Geçiş Köprüsü, Eskişehir Tramvayı, Ankara Tandoğan - Keçiören Metro, Ankara Yüksek Hızlı Tren Depo ve Bakım Kompleksi, Konya-Karaman Hızlı Tren Demiryolu, Eskişehir Hızlı Tren Demiryolu Gar Geçiş İstasyonu gibi nitelikli projeler bulunmaktadır.

Diğer yandan, devam eden raylı sistem projelerimiz ise, İstanbul Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro, Sabiha Gökçen Kaynarca Metro, Dubai Metro Expo 2020, Varşova Metrosu Hat II Faz II, Lucknow Metro, İzmir Tramvayı, Kocaeli Tramvayı ve Samsun-Kalın Demiryolu Rehabilitasyonu gibi projeler bulunmaktadır.

Bununla birlikte, Gülermak’ ın yapımını üstlendiği diğer projeler arasında, Kargı Hidroelektrik Santrali, Varşova S2 Otoyolu, Temelli Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, Türkiye’nin en büyük kapasiteli çimento fabrikası olan Nuh Çimento Fabrikası, Çumra ve Aksaray Şeker Fabrikaları, Türkiye Şişe Cam Fabrikaları ve benzeri birçok büyük ölçekli altyapı ve endüstriyel proje de yer almaktadır.

Aynı zamanda, Türkiye’nin en büyük çelik fabrikalarından birinin sahibi olan Gülermak, yılda 60.000 ton yapısal ve mekanik çelik işlemektedir.

Gülermak Çelik Konstrüksiyon San ve Tic A.Ş. İş İlanları