Gölköy Yaşam Resort
Otelcilik
Daday, Kastamonu
5.778 ziyaretçi 4 takipçi

Gölköy Yaşam Resort Hakkında

Doğanın İçinde Yaşam Alanı GÖLKÖY YAŞAM RESORT…
Karadeniz’in kültürü ve doğası ile ön plana çıkmış Kastamonu ilinde, Merkeze 5 km uzaklıkta Gölköy'ün içinde yeni bir yaşam alanı GÖLKÖY YAŞAM RESORT.

14 Ağustos 2015 tarihinde kapılarını turizme açan Gölköy Yaşam Resort oteli Kastamonu Konakları Mimarisi uygulanarak ahşap ve taş malzeme ağırlıklı, otantik dokusu ile 12 odalı ana bina ve isimlerini Kastamonu’da yetişen ağaç isimlerinden alan country tarzı mimarisi ile 8 odadan oluşan Bahçe evler ile konaklama hizmeti vermektedir. Doğa düşkünü konuklar için eşsiz bahçe, havuz ve doğa manzaralı Standart odalar yaklaşık 30 m2, suit odalar yaklaşık 50 m2 alanda olup, tüm odalarda geçmişin izleri ve bugünün konforu hakimdir.

Ana binanın giriş katında yer alan 300 kişi kapalı alan kapasiteli Yonca Restaurant'da birbirinden lezzetli , farklı ve özel menü seçenekleri bulunmaktadır.

Konaklama ve Restaurant hizmetleri dışında spor aktiviteleri için doğa ile içice geniş bir alana sahip olan Gölköy Yaşam Resort'ün bünyesinde Apranti Binicilik Kulübü olarak 900 m'lik açık manej alanı, 2 adet konkur, 1 adet poni olmak üzere eğitimli toplam 8 at ile tecrübeli ve profesyonel eğitmen eşliğinde binicilik dersleri verilmektedir.

Gölköy Yaşam Resort'de tenis kortu, mini futbol sahası ve basketbol sahası da bulunmaktadır. Ayrıca ana binanın üst katında yer alan şömineli salon ve teras balkonu ile keyifli, rahat vakit geçirebileceğiniz alternatif bir alandır. Ayrıca minik misafirlerin güvenli ve keyifli vakit geçirebilecekleri oyun saatleri düşünülerek çocuk gelişimi mezunu deneyimli eğitmen eşliğinde hem açık hem de kapalı oyun alanları yer almaktadır.

Büyük şehrin stresinden uzaklaşarak, sabah kuş sesleri ile güne başlayıp, tertemiz doğa havasını içinize çekerek, kocaman bir gülümsemeyle güne merhaba demek, dalından sofranıza gelen organik ürünlerle kahvaltınızı şenlendirmek, ilgi alanlarınıza göre spor, gezi, eğlence aktiviteleri ile gününüze keyif katmak ve yeşil doğası ile ruhunuzu dinlendirmek istiyorsanız, İstanbul'a 508 km , Ankara'ya 245 km mesafede olan , Havalimanı Merkeze 15 km olan Kastamonu ilinin bu eşsiz tatil köyünün bulunduğu Gölköy Yaşam Resort görülmeye ve yaşamaya değer.

Bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz...

Gölköy Yaşam Resort İş İlanları