Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti
Bağlantı Elemanları
Çiğli, İzmir
2.194 ziyaretçi 1 takipçi

Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Biz Kimiz ?

18 yıllık deneyim ve piyasadan gelen taleplerin ardından, 2017 yılında Bağlantı Elemanları ve Endüstri Malzemeleri sektöründe ticari bir firma olarak kurulan GÖKBAY, her geçen gün daha da büyüyerek, her biri konusunda uzman kadrosuyla, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en doğru hizmeti en üst kalitede vermeyi ilke edinmiştir.

Gün geçtikçe müşteri portföyünün artması ve bunun sonucunda sektörden gelen yoğun taleplere bağlı olarak 2018 yılında ürün gamına, bağlantı elemanları özel imalat, sıcak dövme malzemeler, ambalaj malzemeleri imalat ve satışını daekleyen GÖKBAY, DIN - ISO - TSE - CE vb. kalite normlarına uygun ürünleriyle de sektörde ayrıcalıklı bir konuma gelmiştir.

Sektördeki müşterilerimizin, özel bağlantı elemanları ve diğer talep ettiği ürünler konusunda ne İstediklerini çok iyi bilerek, sadece mal satmak adına; en ucuz, yanıltıcı ve standart dışı sunan değil, en doğru ve kaliteli ürünü en uygun fiyatla, kalite sertifikaları ile birlikte sunan olmak GÖKBAY’ındeğişmez ve en temel İŞ AHLAKI’dır.

Başta Makine İmalat ana sanayi ve yan sanayileri olmak üzere, tüm üretim sektörlerindeki ana üreticilerin, standartlara uygun veya proje bazlı özel tasarımlı bağlantı elemanları ihtiyaçlarını azami müşteri memnuniyeti sağlama ilkesiyle, her zaman koşulsuz teknik ve lojistik destek de sunarak, süreklilik içinde temin etmek GÖKBAY’ ın ana kuruluş amacıdır. Bu amaç doğrultusunda GÖKBAY 2019 yılında, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 10002:2014, ISO 9001:2015 ve özel imalatlarındaki kaliteyi belgelemek adına CE belgelerini de alarak sektörde rakiplerinden her zamanki gibi bir adım daha öne geçmeyi başarmıştır.

Yine 2019 yılında müşterilerinde güven ve kalitenin garantisi olan GÖKBAY adının tescillenmesi için, GÖKBAY CİVATA ve SİNKA AMBALAJ isim haklarını da alarak markalaşma yolunda önemli bir adım daha atmıştır.

Doğru ürünü uygun fiyat ve maksimum kalite standartlarında müşteriyle buluşturmayı kendisine görev edinmiş GÖKBAY, KALİTELİ ve ZAMANINDA KOŞULSUZ HİZMET PRENSİBİYLE, her geçen gün daha da iyi olma yolunda emin adımlarla zirveye doğru ilerlemektedir.

Gökbay Bağlantı Elemanları Teknik San ve Tic Ltd Şti İş İlanları