Gazisoft Bilişim Sanayi Tic Ltd Şti
Bilişim
Beyoğlu, İstanbul Avrupa
5.320 ziyaretçi 0 takipçi

Gazisoft Bilişim Sanayi Tic Ltd Şti Hakkında

Gazisoft 2007 yılında web tasarım ve programlama hizmetleri ile sektör hayatına başlamış olup çeşitli firma ve ünvanlardan sonra 2016 yılında Gazisoft Bilişim San. Tic. Ltd. Şti. olarak ticari hayatına devam etmektedir.

Gazisoft Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak Gazisoft® tescilli markamız ile küçük ve orta ölçekli kuruluşlara veya bireysel kullanıcılara çözümler sunmaktayız.

Gazisoft olarak biz, internet ve yazılım sektöründe uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübelerimizi harmanlayarak bireysel ve kurumsal kullanıcıların ihiyaçlarına yönelik web yazılım hizmeti sunan, internet dünyasındaki son gelişmeleri takip ederek bunları kullanıcılarına aktaran ve yazılım sektöründe çözümler üreten bilişim firmasıyız.

Kalite Politikası esaslarımız aşağıdaki gibidir:

Müşteri gereksinimlerini göz önünde bulundurarak, müşteri odaklı, kaliteli ve yaratıcı yazılım çözümleri geliştirmek ve desteklemek
Çalışanlarının bir parçası olmaktan gurur duyduğu, lider bir şirket olmak
Süreçlerimizi uluslararası kabul görmüş standartlar doğrultusunda yapılandırarak, verimliliği en üst düzeye taşıyacak araç ve teknolojiler ile destekleyerek hizmet vermek
Süreçlerimizin performansını sistematik olarak ölçümleyerek, sürekli iyileştirmeye girdi sağlamak
Müşterilerimizin gereksinimlerine odaklı, memnuniyeti en üst düzeyde tutan bir yönetim yaklaşımı sergilemek
Tedarikçilerimiz ve alt yüklenicilerimizle karşılıklı fayda ilişkileri kurmak ve sürdürmek

Gazisoft Bilişim Sanayi Tic Ltd Şti İş İlanları