Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
Spor
Gebze, Kocaeli
5.161 ziyaretçi 0 takipçi

Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi Hakkında

Sizlere en iyi hizmeti vermek amacıyla 2012 yılı Aralık ayında faaliyete giren Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi; sizleri daha sağlıklı olmak, daha iyi görünmek ve daha iyi hissetmek için yeni bir yaşam tarzı ile tanışmaya davet ediyor.
“Fitness-G’ ye adımınızı attığınız andan itibaren kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız…”

-İşinin uzmanı ve güler yüzlü personelimiz,
-Tamamen yeni ve yeterli sayıda fitness ekipmanlarımız,
-Her zaman yeniliklere açık ve fark yaratmayı benimseyen işletme politikamızla, sürekli müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız.

Fitness-G lokasyon olarak; Mutlukent, Huzurkent, Güzeltepe, Akse Yaşam, Palmiye, Sandoz, Anka, Boğaziçi, Göktürk, Megakent gibi sitelere yürüyüş mesafesindedir.
Gosb, Geposb, Tosb, Taysad, Güzeller Osb. Gebkim gibi sanayi bölgelerine ve Yapı Kredi, Akbank, Kuveyt Türk bankalarının bankacılık üslerine olan yakınlığı sebebiyle de, İstanbul da ikamet edip Gebze de çalışan insanlarında tercih ettikleri bir spor merkezi olan Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, iş çıkışı trafikte harcayacağınız ve sizi strese sokacak trafik keşmekeşliğinden kurtularak atıl saatlerde spor aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir spor merkezi olma ayrıcalığını taşımaktadır !

Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi İş İlanları