Eurotray Metal Kablo Taşıma Ve Elekt. San. Tic. Ltd. Şti.
Mekanik Tesisat
Dilovası, Kocaeli
8.920 ziyaretçi 1 takipçi

Eurotray Metal Kablo Taşıma Ve Elekt. San. Tic. Ltd. Şti. Hakkında

Çemesan Group

1989’dan bugüne...
Önümüzdeki dönemde de, Çemesan Grup olarak, biriktirdiğimiz 25 yıllık sektörel tecrübe ve imkanları katma değeri yüksek metal bazlı ürünlere aktaramaya devam edeceğiz. Özellikle, ürettiğimiz ürünlerin dışı pazarlarda da tanınan önemli markalar haline gelmesi sürecinde artık sona geldiğimiz düşüncesindeyiz.

Üretimin en önemli bileşenlerinden biri olan enerji konusunda ülke olarak ne yazık ki şansız bir durumdayız. Dahası, jeopolitik konumumuz ve dönem itibariyle, bölgesel gelişmelerden oldukça olumsuz şekilde etkilenmekteyiz. Bu durum, dış ticaret açığımızın enerji maliyetleri sebebiyle sürekli olumsuz yönde seyretmesine sebep oluyor. Kurum olarak, beyan edilen orta vadeli ihracat hedeflerine ulaşmak adına payımıza düşenden fazlasını yapmayı hedefliyoruz. Fakat, enerji olanaklarımızı da düşünerek, bu hedeflere ancak ürünlerimizin birim değerlerini yükselterek ulaşabilecek olduğumuzun farkındayız. Bu sebeple başta belirttiğim katma değeri yüksek ürünlerde dünyayla rekabet adına gerekli bütün markalaşma, inovasyon ve altyapı çalışmalarına hız vereceğiz.

Eurotray Kablo Taşıma Sistemleri
Eurotray olarak, metal sektöründe faaliyet gösteren şirketler grubumuzun biriktirdiği kurumsal tecrübeyi uzun süredir elektrik sektörüne aktarmaktayız. Müşterilerimize daha yüksek kalite ve kapasiteyle hizmet vermeyi amaçlayarak, 2012 yılında en yeni üretim metotlarıyla donatılmış Dilovası fabrikamıza taşındık.
Kablo taşıma sistemlerine yönelik geniş ürün yelpazemizle ve konusunda uzman ekibimizle Afrika, Asya ve Avrupa’nın gelişen pazarlarında yer alan değerli müşterilerimizin spesifik ihtiyaçlarına uygun en doğru çözümü en hızlı şekilde sağlamaktayız.

Eurotray Metal Kablo Taşıma Ve Elekt. San. Tic. Ltd. Şti. İş İlanları