Est Yönetim Hizmetleri
Danışmanlık
Bahçelievler, İstanbul Avrupa
21.550 ziyaretçi 33 takipçi

Est Yönetim Hizmetleri Hakkında

Piyasadaki birçok danışmanlık firmasının aksine EST YÖNETİM- TEMİZLİK HİZMETLERİ olarak referansları ile sizlerin güvenini kazanmayı birinci öncelik olarak görüyor.

EST YÖNETİM- TEMİZLİK HİZMETLERİ olarak durumu ve koşulları en iyi şekilde analiz edip sizlere en uygun çözümleri sunuyor ve analizlerimizin sonuçlarını size rapor olarak bildiriyoruz.

Bizlerin Önceliği her zaman kaliteli hizmet olan EST YÖNETİM -TEMİZLİK HİZMETLERİ sizlere kalitesini ve ikili ilişkilerdeki güvenini sağlam zeminlere oturtarak yansıtıyor.

HİZMETLERİMİZ:
Belirlenen önerilerin uygulanabilmesi için kurum çalışanlarına bilgilendirmeler yapılır, uygulama süreci anlatılır ve çalışanlardan öneriler alınarak süreç sonunda elde edilecek başarı, karlılık ve verim anlatılır.

Detaylar
Raporda ortaya çıkan eksikliklerle ilgili çözüm önerileri geliştirir.
Uygulama süreci sonunda elde edilen sonuç değerlendirilip, varsa hatalar tespit edilir.
Sonraki dönemler için yeni planlamalar yapılır.
Yönetim danışmanı ilk olarak danışmanlık yaptığı şirketin mevcut durumunu tespit ederek, topladığı bilgilerden bir rapor çıkarır.

Daha Kaliteli İşletme – Daha Güçlü Yönetim
Sizlerle beraber hazırlayacağımız stratejiler ile işletmenizi veya kurumunuzu artık daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Sektörünüzde ihtiyaç duyduğunuz sistemlerin kurulması ve geliştirilmesi, gerekli eğitim faaliyetlerinin yapılması personellerinizin yetiştirilmesi ve sisteme entegre edilmesi için profesyonel ekibimiz ile sizlerin yanındayız.

Detaylar
İşletmeniz için Gereken Her Türlü Danışmanlık
Ekonomik ve Kaliteli Hizmet Danışmanlığı
Yönetim Danışmanlığı
Sistem Kurulum Danışmanlığı

Est Yönetim Hizmetleri İş İlanları