Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye
Uluslararası Taşımacılık ve Nakliyat
Karşıyaka, İzmir
7.597 ziyaretçi 2 takipçi

Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye Hakkında

HAKKIMIZDA
EFE Lojistik ;
Firma sahibi tarafından 2014 yılında müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, uluslararası taşımacılık ve lojistik sektöründeki yaklaşık 20 yıllık kişisel deneyim ile kısa süre içinde daha iyi hizmet sunmak, çözüm üretmek amacıyla kurulan, forwarding firmasıdır.
Faaliyetlerine Türkiye - ASYA / AVRUPA arasında Kara, deniz, havayolu taşımacılık ile başlayan firmamız; müşterilerine çözüm odaklı desteği , sektörel bilgi birikimi ve tecrübesini yenilikçi yapısıyla sunmaktadır . Eş zamanlı olarak değişen pazar ve müşteri taleplerine göre, tüm dünya ülkelerindeki servis ağını geliştirerek ilerlemeye devam etmektedir.
EFE Lojistik; farklı lojistik ihtiyaç taleplerine göre gıda, FMCG (Hızlı Tüketim Ürünleri), Otomotiv, Sağlık, Kimya, Tekstil, Endüstri, Yapı & Dekorasyon ve Teknoloji sektörlerine çözümler üretmektedir.
EFE Lojistik, altyapısı ve iletişim ağı, çevreye duyarlı yeşil lojistik ve tam hizmet anlayışıyla müşterilerimize yurt içi yurt dışı proje taşımacılığı, deniz, kara, hava ve demiryolu taşımacılığı, depo yönetimi, gümrükleme ve dış ticaret çözümleri sunmaktadır.
İddiamız; müşterilerimize, tedarik zinciri süreçlerinde hem maliyet avantajları yaratmak hem hizmet ve iş uzmanlığı sunmak müşteri memnuniyeti politikamızın temelini oluşturmaktadır.
Müşterilerimiz ile şeffaf ve devamlı iletişimde olan, verdiği sözleri fazlası ile gerçekleştiren dürüstlük ilkesi ile sektörde yer bulan firmamız; aynı zamanda müşterilerinin gizliliklerine, özel bilgilerinin korunmasına özen göstermekte, bununla birlikte başarıyı sadece mali rakamlarda görmeyen, sonuçlara ulaşırken öncelikli olarak müşterileri, tedarikçileri ve ticari ortakları ile karşılıklı olarak yarar getiren ilişkiler kurma ve yaşatma amacındadır.
Genel Değerlerimiz
Dürüst ve güvenilen
Müşteri odaklı
Çözüm üreten
Yenilikçi ve girişime açık
Rekabetçi
Örnek alınan
Takım ruhu ile çalışan
İnisiyatif kullandıran
Toplum ve çevreye duyarlı


Etik Değerlerimiz
Genel
Yasalara bağlı olarak çalışırız.
Çevreye karşı duyarlı ve sorumlu çalışırız.

Çalışanlarımız için
İşe alım esnasında ve kurum içinde dil, din, ırk, cinsiyet, fiziksel engel gibi nedenlerle ayrımcılık yapılmaz.
Alt üst iletişiminde saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde davranırız.
Çalışanlarımıza modern, profesyonel ve huzurlu çalışma ortamı sağlarız.
Tüm çalışanlar, şirket ile ilgili politikalara ve haberlere elektronik ortamdan ulaşabilirler.
Şirket kültürünün çalışanlarımız tarafından paylaşılmasına ve geliştirilmesine olanak sağlarız.
Çalışanlarımıza birey olarak değer verir, adaletli davranır ve güveniriz.

Müşterilerimiz için
Müşterilerimizi dinler, istek, şikayet ve önerileri doğrultusunda çözüm sunarız. Müşterilerimizle uzun süreli ve kalıcı ilişkiler kurarız.
Vizyon
Zamanın en önemli sermaye olduğunu bilmek. Profesyonel ekibimiz ile birlikte insana, emeğe ve öğrenme aşkına saygıyla, sevgiyle bağlı kalarak her gün bir önceki günden daha hızlı, daha dikkatli ve daha bilgili bir hizmet anlayışı ile mükemmele ulaşmak. Güven ve kalite denince akla ilk gelen, müşterinin beklentilerinin üzerinde hizmet veren, dünya standartlarında lojistik şirketi olmak. Müşterilerimizle ilişkilerimizde iş ahlâkı ve adalet esaslarını dikkate alırız.
Misyon
Sürekli gelişen teknoloji ile birlikte, yenilikleri takip eden uzman kadromuzla beraber insana verdiğimiz önem misyonumuzda ilk sıradadır. Lojistik zinciri boyunca, müşterilerimizin tüm operasyonlarını yönetmek, rekabetçi lojistik çözümler sunmak ilkelerimizdendir. Bizler çok iyi biliyoruz ki… Müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelmektedir. İşte bu nedenle… ÇALIŞMANIN, ÜRETMENİN, GELİŞMENİN VE HİZMETİN EFE ULUSLARARASI LOJİSTİK için sınırı yoktur.

Efe Uluslararası Lojistik ve Nakliye İş İlanları