Edaf Yazılım Teknolojileri Ltd Şti
Bilgisayar / BT / Internet
Balçova, İzmir
6.483 ziyaretçi 0 takipçi

Edaf Yazılım Teknolojileri Ltd Şti Hakkında

HAKKIMIZDA

Bilişim teknolojilerinin ve İnternetin özellikle gıda sektöründe yapacağı köklü değişimlere öncülük etmek için kurulduk.
Bu doğrultuda heyecanla yolumuza devam etmekteyiz.

Kolaylıklar üretme vizyonu ile kurulan EDAF TEKNOLOJİ YAZILIM LTD. ŞTİ. kurumsal çözümlerde tecrübeli ekibi ile müşterilerine yenilikçi ve rekabet gücünü arttıran çözümler sunmaktadır.Pek çok sektöre bilişim,yazılım,süreç danışmanlığı ve mobil çözümler hizmeti sunan EDAF; sorumluluk sahibi, sonuç odaklı deneyimli ve yenilikçi kadrosu ile ihtiyaca özel çözümler sunmaktadır.

MİSYONUMUZ
Bilişim sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek bilgi birikimimiz ile kurumsal müşterilerimizin verimliliklerini arttırıp, tek noktadan ve kalıcı iş birliği içinde çözümler sunmak.

EDAF GMBH olarak kurucumuz ve deneyimli kadromuzla bilişim sektöründe üstlendiğimiz görevi sürdürerek en küçüğünden en büyüğüne özel kamusal kuruluşlar için Yönetim Bilişim Sistemleri ile ilgili danışmanlık hizmetleri ve üstün vasıflı kendi uygulama yazılımı ürünlerimize dayalı dinamik,yenilikçi ve güvenilir çözümler üretmek görevimizdir.Bu görev doğrultusunda ulusal bir yazılım endüstrisinin gelişmesine yol açmayı öte yandan ülke ekonomisine verimli bir katkı sağlamayı, kuruluşların ise verimli kişi ve uyumlu çalıştığı bir bilişim toplumuna dönüşmesini amaçlıyoruz.

VİZYONUMUZ
Amacımız, deneyimli kadromuz ile müşterilerini memnun edecek çözümleri ortaya çıkarmak, donanım ve yazılım çözümlerini proje yaklaşımı ile müşterilerine sunarak, lider konumda bir çözüm şirketi olmak.

EDAF GMBH olarak vizyonumuz ulusal pazarda bilişim sektörünün önemli oyuncularından biri olmaktır.Bu çerçevede yurt içi ve yurt dışında her bölgeye hizmet götürmek asıl hedefimizdir. Edafın vizyonu ve motivasyonu daha çok üretmeye, daha çok çalışmaya odaklanmış paylaşmayı bilen bir ekip anlayışının yansımasıdır

Edaf Yazılım Teknolojileri Ltd Şti İş İlanları