Doctorturkey İnternet Sağlık Destek Hiz A.Ş.
Sağlık Hizmetleri
Beşiktaş, İstanbul Avrupa
21.293 ziyaretçi 14 takipçi

Doctorturkey İnternet Sağlık Destek Hiz A.Ş. Hakkında

Doctor Turkey, hastaların sağlık profesyonellerine 7/24 ulaşabildikleri Türkiye’nin ilk videolu görüşme hizmetidir.

Doctor Turkey sayesinde, ister Türkiye’de olun ister yurtdışında, sağlık danışmanlık hizmetlerine sadece birkaç tıkla erişebileceksiniz. Üstelik ileride, yabancı dil bilen doktorlarımız sayesinde 8 dilde sağlık hizmeti almak ve raporları yorumlatmak mümkün olabilecek.

Türk Telekom, Türkiye’yi geleceğe bağlama vizyonu çerçevesinde, TT Ventures isimli kurumsal risk sermayesi şirketi aracılığıyla Doctor Turkey’e ortak oldu. Bu sayede Türk Telekom, sağlık hizmetleri ile bilgi & iletişim teknolojilerini buluşturarak milyonların hizmetine sunmayı hedefliyor.

2015’ten beri faaliyetlerini sürdüren Doctor Turkey, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük online sağlık platformu olup hem hastalar hem de Türkiye için pek çok fayda sunacaktır. Bu faydalar şöyle özetlenebilir:

Online sağlık danışmanlık hizmet sayesinde hastanelerdeki yoğunluk azaltılabilecek Sigorta şirketleriyle iş birliği yaparak bu hizmeti poliçelere dahil etmek, poliçe maliyetinin düşürülmesine katkı sağlamak ve bu sayede daha uygun fiyatlı özel sağlık sigortası poliçelerinin geniş kitlelere ulaşması mümkün olacak Sisteme yabancı dil konuşan doktorları da dahil ederek ülkemizde yaşayan ve yabancı dil konuşan kişilere de hizmet verilebilecek ve ayrıca sistemi yurtdışına açarak bölge ülkelere de hizmet verilebilecek Dünya örneklernde olduğu gibi fiziksel muayenelere olan ihtiyacın azalması ile ülke ekonomisinde tasarruf sağlanmasının önü açılacaktır.

Doctor Turkey sayesinde, doktorlarımız ve sağlık profesyonellerimiz için tüm dünya muayenehane; hastalarımız için de her yer şifa merkezi olacak.

Doctorturkey İnternet Sağlık Destek Hiz A.Ş. İş İlanları