Dinamik Barkod Otomasyon Yazılım Müh Bil Tek Tic Ltd Şti
Yazılım
Şehitkamil, Gaziantep
6.306 ziyaretçi 1 takipçi

Dinamik Barkod Otomasyon Yazılım Müh Bil Tek Tic Ltd Şti Hakkında

Çalışkan ve duyarlı personeli ile sektörde yıllardır hizmet veren Dinamik Mühendislik, 1999 yılında yazarkasa ve elektronik terazi satışı ile sektöre adım atmış; kurulduğu yıldan itibaren satış sonrası teknik destek vermeye başlamıştır. Kuruluşundan itibaren hızla gelişen dinamik mühendislik 2000’li yıllarla beraber barkodlu yazarkasa ve barkodlu terazi satışına ağırlık vermiş ve alt yapısını buna bağlı olarak geliştirmiştir. Barkodlu yazarkasa, barkodlu terazi satış, kurulum, eğitim ve teknik destek hizmetiyle ayrıcalık yaratmıştır.

Bununla birlikte; 2000 yılında barkodlu sistemlerin vazgeçilmez bir parçası olan MİKRO Yazılım Evi’nin market programlarının yetkili satıcılığını almıştır
2000 yılından itibaren ticari yazılımlar konusunda çalışmaya başlayan Dinamik Mühendislik, halen Mikro Ticari programlarının Retail çözüm ortaklığı, ERP satış, servis noktası ve yetkili satıcılığını yapmaktadır.

2000 yılı itibariyle teknik donanım bakımından benzersiz özelliklere sahip IBM ve İnter Yazarkasalarının dağıtıcısı olmuştur.

2002 yılından itibari ile Perkon Personel Kontrol Barkod Sistemleri Ltd. Şti. ile Argox, Datalogic, Ishida, M3 Mobile, Partner gibi dünyanın önde gelen markalarının satış ve satış sonrası hizmet desteğini sağlamaktadır.

2009 yılı itibari ile Güneş Bilgisayar ile müşterilerimizin server, bilgisayar, kamera, kabin gibi çevre bileşenlerinin satış ve satış sonrası hizmet desteğini sağlamaktadır.

Bu arada Dinamik Mühendislik müşteri ihtiyaçlarını göz önüne alarak yazar kasa pos rulosu, terazi etiketi, ürün etiketi ve raf etiketi gibi vazgeçilmezleri de müşterilerine sunmaya başlamıştır.

Genel dağıtıcılık ağını genişleterek ilerleyen Dinamik Mühendislik 2014 yılında Dibal ve Bizerba Terazilerinin de genel dağıtıcılığını almıştır.

Özenli hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine toplayan Dinamik Mühendislik, 1500’ü aşan müşteri sayısıyla artık bölgede üne sahip bir markadır.

Dinamik Barkod Otomasyon Yazılım Müh Bil Tek Tic Ltd Şti İş İlanları