Denpa Global / Mesoxy Laboratoires
Dermokozmetik
Ümraniye, İstanbul Anadolu
4.504 ziyaretçi 1 takipçi

Denpa Global / Mesoxy Laboratoires Hakkında

Vizyonumuz
“Mesoxy’in sorumluluğu, bugünden daha iyi bir yarın oluşturmak için, Türkiye üzerinde faaliyet gösterdiği her noktada çevresel, sosyal ve ekonomik olarak sürekli iyileştirme sağlamaktır.” Bu doğrultuda çevreyi korumaya odaklanan programlar uygulayarak, topluma fayda sağlayan faaliyetler yoluyla Mesoxy’i gerçekten sürdürülebilir bir şirket haline getirmek vizyonumuzun temel çatısını oluşturmaktadır.

Müşteri İlişkilerinin saygı ve sevgi çerçevesinde gerçekleştirerek E-Ticaret alanında Medikal kozmetik alanında saygı duyulan bir firma durumuna getirmek.

Misyonumuz
Her zaman müşteri odaklı bakış açımız beklentileri karşılayarak, modern ve ileri teknoloji kullanarak kaliteli ürünler üretmek, Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirip, etik değerlere saygı duymak ve öğrenen organizasyon yapısı oluşturarak, çalışanlarımızın yetkinliğini sürekli artırıp, sosyal ve ekonomik gelişimlerine katkı sağlamak.

Klinik testler, ARGE çalışmaları ve yenilikçi yaklaşımımız ile kaliteli ve güvenilir olmak, uygun fiyat politikamız ile ulaşılabilir ürünler sunarak tüm dünya ki kadınların kendilerini güzel hissetmelerinde pay sahibi olmak da hedeflerimizin arasındadır.

Denpa Global / Mesoxy Laboratoires İş İlanları