Demir Hayat Sigorta A.Ş.
Sigortacılık
Şişli, İstanbul Avrupa
7.012 ziyaretçi 1 takipçi

Demir Hayat Sigorta A.Ş. Hakkında

DEMİR HAYAT SİGORTA

1995 Yılında faaliyete geçen Demir Hayat Sigorta, sağlık sigortası ve hayat sigortası branşlarında hizmet sunmaktadır. Uzun yıllar boyunca finans alanında uzmanlaşmış bir şirketler topluluğunun üyesi olan Demir Hayat, sigortacılık alanında çıkarttığı ürünleri ve gerçekleştirdiği atılımlarla Türkiye’de ilkleri başarmış bir sigorta şirketi olma özelliğini taşımaktadır.

Bu yıl sektörde 20.yaşını dolduran Demir Hayat Sigorta güçlü sermaye yapısı, geniş anlaşmalı sağlık kuruluşu ağı ve ülke çapında yaygın aracı kurumları ile Türk sigorta sektörüne ilkleri kazandırmaya devam ederek, sigortalılarına en iyi sigorta hizmetini sunma hedefini sürdürmektedir.

0850 252 04 04 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattı ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına bire bir çözümler üretmekteyiz. 365 gün 24 saat aralıksız hizmet veren 444 04 04 Tıbbi Danışmanlık Hattı ile tüm provizyon cevapları şirketimizde bulunan Call Center tarafından verilmektedir. Acil taşıma organizasyonu tarafımızdan sağlanmaktadır. Mesai saatleri bitiminde bile Call Center ekibimiz müşterilerimize kesintisiz olarak hizmet vermektedir.

Demir Hayat Sigorta A.Ş. İş İlanları