Cobix Yazılım Arge Teknolojileri İç ve Dış Tic.Ltd.Şti.
Bilgisayar / BT / Internet
Çankaya, Ankara
6.527 ziyaretçi 2 takipçi

Cobix Yazılım Arge Teknolojileri İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Hakkında

- Cobix 2013 senesinde Magusa şehrinde kurulmuş bir firmadır. Firmanın önceki faaliyetleri daha önceden Matcob Bilgisayar Hastanesi ile yapıldı. Arge çalışmalarımızın hız kazanması nedeniyle personellerin ve iş ortakların sadece Ar-Ge çalışmasını yapabilmesi için COBİX YAZILIM ARGE TEKNOLOJİLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET Ltd. şirketi kuruldu.

- Cobix'in yeni yatırımları arasında yer alan teknoloji;tam otomasyonlu modern üretim alanı ile, gelişmiş malzeme içerikli teknolojileri uzman kadrosu ile uygulamakta ve bunları Türkiye, K.K.T.C ve dünya pazarına sunmakta olup; savunma sanayii, enerji, sağlık, otomotiv, tekstil, turizm, metalurji ve kimya gibi farklı endüstrilerin ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Ar-Ge alanındaki gücü ile Cobix bu alanlardaki öncü kuruluşlar arasında yer alabilmek için web ve otomasyon uygulamaları üzerine odaklanmaktadır.

K.K.T.C. ve T.C. için faaliyetleri

- Ülke'nin modern kentleşme oluşumunda önemli bir misyon üstlenen Cobix yazılım teknolojileri, iddialı projeleriyle Ülke’nin farklı noktalarına yayılmış portföyün yönetimini sürdürmekte, bir yandan da yeni projeler üzerinde çalışmaktadır.

- Adından başarılarıyla ve övgüyle söz ettiren Cobix, kurumsal sosyal sorumluluk bilincine daima sahip olmuştur. Aynı zamanda kamu kuruluşları için desteklerini sürdüren ve topluma yaptığı hizmetleriyle büyüyen güzellikler sunmaktadır.

- Modern teknolojisiyle yüksek kalitede üretim yapan Cobix, 4 yıllık süre içinde yaptığı güzel üretimler yanında, güçlü ve deneyimli kadrosu ve türkiye ofisi olan COBİX YAZILIM ARGE TEKNOLOJİLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET Ltd. ile Ar-Ge'ye dayalı ürün geliştirme çalışmalarına devam etmektedir.

- K.K.T.C. ve T.C.'de özel sektörde kaliteli işler yapmakta olan, görevini eksiksiz olarak yerine getiren çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Cobix Yazılım Arge Teknolojileri İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İş İlanları