Club Areena
Eğlence
Marmaris, Muğla
4.580 ziyaretçi 1 takipçi

Club Areena Hakkında

Marmaris’in eğlence hayatına son on iki yıldır damgasını vuran Club Areena, Marmaris’in en büyük açık hava diskolarından biri. 2004 yılında Kamil Issı tarafından açıldı. Haftanın yedi günü 19:00-04.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Giriş ücreti yok. 2000 metrekare alana kurulu. Ayni anda 4 bar yaklaşık 4 bin kişiye hizmet veriyor. Dj, Light Jockey, Video Jockey'lerimiz gece boyunca müzik, ses, ışık ve lazer gösterileri yapıyor.

60 dansçı 100’a yakin şovuyla geceye renk katıyor. Co2 Shock ile Türkiye'de ilk Kez Karbon Show'u Gerçekleştirdi. Gece sonunda meşhur köpük partisi var

Müdavimleri arasında Serdar Ortaç, Rafet El Roman, Özcan Deniz, Haluk Levent, Ece Gürsel, Sinan Engin, Tanju Çolak, Hande Yener, Demet Akalın, Tan, İrem Derici, Gülşen, Ferhat Göçer, Bengü, Çelik, Bengü, Nilay Dorsa, Adam CLAY, Fly Project, Çelik, Nayer, Mabel Matiz, Otilia, Tom Boxer & Morena gibi isimler var. Türkiye'nin en büyük gece diskosu olan Club Areena her sene sezona heycan katmakla beraber, tüm eğlence sektörüne yön vermekte. Yıllardır hizmet veren işletme tüm müşterilerinden tam puan almış ve Dünyadaki TOPCLUB listesinde yerini ayırtmıştır.

Club Areena İş İlanları