Çiftliğim Agromarket Elazığ
Hayvancılık
Merkez, Elazığ
10.878 ziyaretçi 0 takipçi

Çiftliğim Agromarket Elazığ Hakkında

Çiftliğim Agromarket Hasbek Tarım Elazığ

Ülkemiz hayvancılığı hızlı bir değişim içinde gelişip büyürken, ihtiyaçları da artıyor ve çeşitleniyor. Gelecekte bu sektörde var olmanın yolu sağlanan ürün ve hizmetlerin sürdürebilirliğinden geçiyor.

‘’Çiftliğim AgroMarket’’ bu gerçeğin farkında olarak; yetiştiricilerimize ihtiyaç duydukları bilgi, ürün ve hizmetleri daha çabuk ve ekonomik şekilde ulaştırabilmek amacıyla hayata geçirildi.

Ülkemiz hayvancılığına uygun etkin ve verimli beslenme ürünleri ve çiftlik ekipmanlarından oluşan geniş ürün yelpazesine sahip Çiftliğim AgroMarket, benzersiz mağazacılık konseptiyle ülkemiz hayvancılık sektöründe bir ilk olmayı başarmıştır. Böylece en küçük ölçekteki yetiştiricilerimiz de doğru ürünlere en ekonomik biçimde ulaşma ve eğitimli profesyonellerimizden teknik konularda bilgi edinme fırsatına kavuştu.

Modern çiftlik yönetiminin, verimli ve sağlıklı hayvanlara sahip olmakla başladığı inancıyla, yetiştiricilerimize çözüm ortaklarımızla birlikte doğru ürün ve kaliteli hizmet sunmak için kendimizi sürekli geliştirmekte ve verimli yetiştiriciliğin anahtarını sizlere sunmayı hedeflemekteyiz.

Çiftliğim AgroMarket olarak geniş ürün yelpazemiz içinde bulunan; Hayvanların birçok sağlık sorununa doğru beslenmeyle çözüm getiren, soruna ve döneme özel, yüksek etkili, ülkemiz ve gelişmiş ülkelerin çiftliklerinde defalarca denenmiş, etkileri kanıtlanmış ürünlerimizi, EKONOMİK fiyatlarla siz yetiştiricilerin hizmetine sunmaktayız.

Çiftliğim Agromarket Elazığ İş İlanları