Chirpy Tekstil San ve Tic Ltd Şti
Ev Tekstili
Merkez, Denizli
3.203 ziyaretçi 0 takipçi

Chirpy Tekstil San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Chirpy Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Firması;

"Sadece bir terlik değil”sloganı ile çıktığımız bu yolda firmamız;

2003 yılında Denizli’de Mehmet KARET tarafından kurulmuş olup her yıl artan model ve projeleri ile özellikle kadın çalışan sayısını arttırmayı kendisine hedef edinmiştir.

İlk yıllarda faaliyetini otel terliği olarak devam ettiren firmamız çeşitli markalara (Yurt Dışı ve Yurt İçi) fason üretim yapmıştır. Fransa, İspanya gibi birçok ülkede birçok markanın üretici partnerliğini üstlenmiştir. Çorap, panduf ve terlik koleksiyonu hazırlayarak faaliyet gösteren firmamız 2007 yılında kendi markası olan "CHİRPY” sürecini başlatmıştır.

2012 yılında eşi Gökçe KARET’ in de bu sürece dahil olması ile birlikte firma Panduf, Terlik ve Peluş Grup üretimine hız katmıştır.

4000 M2 bir alanda 20 idari, 100 üretim olmak üzere toplam 120 kişilik personel kadrosu ile proje ve her yıl yenilenen koleksiyonlarıyla faaliyetini yurt içi ve yurt dışında gerek kendi markası gerekse farklı markalarda üretimine devam etmektedir. Gençlerle çalışmak ve kadınların ön planda olduğu üretim gücüne sahip olmak en büyük şansımızdır. İşimizdeki süreklilik ve güncel kalma heyecanı da bizi büyüten gerçektir. "Önce Kalite” ilkesi ile her kış kendi grubunda müşteri memnuniyeti ile büyüyen firmamız sektörde emin adımlarla ilerlemektedir.

Uzak Doğu’nun da üretimde söz sahibi olduğu bir sektörde, yerli üretici olarak kalıp, taban ve model olarak kendi çizgisini taşıyan firmamız işin her kısmında kendi üretim proseslerini kendisi belirleyip takip etmektedir. Tüketim toplumu olmak yerine üretimin her noktasında emek vermek en büyük misyonumuzdur. İnsana yatırım yapmanın gücüne inanan firmamız her geçen yıl artan personel sayısı ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir.

Üretim Sürecimiz: Tasarım ekibimizle başlayıp kalıp ve numune departmanının ölçü çalışmalarını bitirdikten sonra, değişen nitelikli kumaşların yapısına göre lamine edilmesi ile otomasyon sisteminde kesilip Saya-Taban-Nakış-Kalite gibi birçok aşamadan geçtikten sonra kendi ürettiğimiz tabanlarla birleştirilip sonlanır. Ardında detaylı bir kalite kontrolü yapılır ve elektronik cihazlardan geçirilerek ambalajlanıp nihai tüketici ile buluşur. Bizler bu süreci parçaları kusursuz eşleşen bir puzzlea benzetiriz. Her aşaması ayrı özen ve titizlikle yapılırken hediye edemediğimiz hiçbir ürünün üretimini yapmayız. Ticari kaygılar taşımadan inandığımız kalite anlayışı ile süreci yönetmeyi doğru buluyoruz.

Yani; "ELİNİZDEKİ SADECE BİR TERLİK DEĞİL.” Aslında vurgulamak istediğimiz de tam olarak budur. Üretimin, hangi platformunda olursanız olun bir şeyi hayal edip gerçekleştirmek büyük bir emek ister.

"Sadece bir terlik değil” sloganımız ile farklı ve bizi heyecanlandıran modellerimiz ile her evde yüzleri gülümseten, sıcak ve rahatlık hissi veren ürünlerimizi ilk gün olduğu gibi heyecanla üretip sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Chirpy Tekstil San ve Tic Ltd Şti İş İlanları