Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı
Gayrimenkul
Kağıthane, İstanbul Avrupa
609 ziyaretçi 0 takipçi

Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı Hakkında

CENTURY 21, 1971’DE California’da, Arthur Bartlett ve Marshall Fisher adlı iki Gayrimenkul Danışmanı tarafından kuruldu. 1971’den beri CENTURY 21 markası, giderek daha rekabetçi bir pazarda olağanüstü sonuçlar elde etmek için bağımsız Broker’ları, girişimcileri ve ilgili acenteleri güçlendirerek gayrimenkul endüstrisinde devrim yarattı.
Dünya çapında 92 ülke ve bölgede, 165.000 ’den fazla girişimci danışmanlarla birlikte 16.500 ofisten oluşmaktadır. Genel Merkezi New Jersey'dedir.

DÜNYANIN EN YAYGIN VE EN BİLİNEN GAYRİMENKUL MARKASI CENTURY 21 bağlı ofislerine güvenmeyi ve onlara saygı duymayı ilke edinen, sektörü geleceğe taşıyacak ölçeğe ve itibara sahiptir. Uluslararası araştırmalara göre, dünyanın en yaygın ve tüketiciler tarafından en bilinen gayrimenkul markasıdır. century21referralnetwork.com ve century21global.com yaygın ağı sayesinde size dünyanın her yerinden ulaşabilecek müşteri adayları aracılığıyla işinizi büyütmeniz için olağanüstü fırsatlar sunar.

HAKKIMIZDA

92 Ülke, 16.500 Ofis, 165.000’den fazla Profesyonel ile Dünyanın en yaygın ve en bilinen Gayrimenkul Danışmanlık markası CENTURY 21 çatısı altında CENTURY 21 Invest Gayrimenkul olarak ağırlıklı şekilde Sarıyer, Kağıthane, Beşiktaş, Şişli, Eyüpsultan, Sultangazi Bölgelerinde hizmet vermekteyiz.

Brokerımız Talha Aydınbaş, 15 yıldır Century 21 Invest çatısı altında Ticari Gayrimenkul Eğitmeni ve Uzmanı olarak kariyerini sürdürmektedir.

Ofisimiz, Kağıthane ve Ayazağa’nın tam ortasında, Porta Vadi’de bulunuyor. Konumu itibariyle birçok proje noktasında; gayrimenkul alım, satım ve kiralama hizmetlerinin yanı sıra müşterilerine farklı noktalarda çok özel yatırım fırsatları sunmayı hedeflemektedir.

Deneyimli, alanında uzman danışmanlardan oluşan CENTURY 21 Invest ekibi; müşterilerine maksimum fayda ve memnuniyet sağlamak için sürekli eğitimlerle kendini geliştiriyor, dürüstlük ve güven ilkesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Hizmet anlayışımızın ve ilgi odağımızın merkezinde her zaman müşterilerimizin memnuniyeti yer almaktadır.

Değerlerimiz: İnsanı öncelik alan bir anlayışla çalışmak, beklenti üstü Hizmet, Şeffaflık, Güvenilirlik, Mesleki Doğrulara Bağlılık, Müşteri Memnuniyeti, Sürekli Gelişim, Yenilikçilik, Samimiyet, Azimlilik, Uzmanlık, Mutlu Çalışmak, Sürekli Yatırım, Yardım severlik, Eşitlik, Kararlılık.

Century 21 Invest Gayrimenkul Danışmanlığı İş İlanları