Çemen İnşaat Elektrik Mermer Reklam Nakliye Temizlik Ürünleri San ve Tic Ltd Şti
Temizlik
Bornova, İzmir
4.731 ziyaretçi 0 takipçi

Çemen İnşaat Elektrik Mermer Reklam Nakliye Temizlik Ürünleri San ve Tic Ltd Şti Hakkında

Firma İş Konusu
İNŞAAT MALZEMELERİ Meslek grubunda, İZMİR Bölgesinde Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda başka yerde sınıflandırılmamış inşaat malzemesi perakende ticareti (ev tipi lehim ve kaynak makinesi, merdiven, korkuluk, metal veya plastik depo, seramik boru vb. dahil) konularında hizmet vermektedir.
BORNOVANIN EN İYİ TEMİZLİK FİRMASI
Tüm Personelimiz sigortalıdır...
İşyeri ve ev temziliğinde Yapılan bir kaç işlemden örnek
Çelik ve ahşap eşyalar, masa sehpa, koltuk, dolap, kapı ve lambirlerin tüm ahşap bölümleri gerekli temizlik malzemeleri ile temizlenir. Temizlik yapılırken masa üzerindeki evrakların dağılmamasına,bilgisayar, telefon, hesap makinesi gibi emtiaların zarar görmemesine özellikle dikkat edilir.
2:İş yerlerinin özelliğine göre bina girişi, cam kapılar, merdiven trabzanları ve asansörler temizlenir.
Lavaboların duvar ve zeminleri temizlenir, lavabo ve klozetler gerekli temizlik malzemesi ile temizlenerek dezenfekte edilir.
Cam ve çerçevelerin içi ve dış yüzeyleri cam aparatlarıyla silinerek temizlenir, özellikle dış cephe camları silinirken gerekli önlemler alınarak kazaların olması önlenir.
İzmir Bornova Ev ve Ofis Temizliği
Bornova Ev temizliğinde amaç; boş veya dolu olan meskenlerinizin temiz, hijyenik ve göze hoş görünmesini sağlamaktır.
Bornova Ev temizliği özel bilgi ve beceri gerektiren bir iştir Çünkü bir çok evde lavabo ve banyolar özel malzemeler ile kaplanmıştır. Kullanılacak yanlış bir kimyasal armatörlerin bozulmasına ve kararmasına neden olacaktır.
Bornova Cam ve Cephe Temizliği
Bornova Cam silme için önceden keşif yapılarak hangi tip bir ekipman kullanılacağı belirleriz
Çok katlı binalarda kiralama yöntemi ile vinç kullanılma... Asansörü olmayan binaların camları 25-35 metreye kadar yüksekliği olan vinçler kiralanarak yapılmaktadır...

Çemen İnşaat Elektrik Mermer Reklam Nakliye Temizlik Ürünleri San ve Tic Ltd Şti İş İlanları