Call Center Masters
Danışmanlık
Merkez, Kocaeli
22.727 ziyaretçi 26 takipçi

Call Center Masters Hakkında

Call Center Masters (CCM) Çağrı Merkezi Danışmanlık Hizmetleri, çağrı merkezi sektöründe faaliyet gösteren işletmelere, eğitim, işe alım, danışmanlık ve tele satış projelerde satış artırma hizmetleri veren ve insan kaynağı geliştirme, eğitim tasarlama ve sunma, proje danışmanlığı, organizasyon vb. gibi süreçleri çağdaş bir platformda sunmayı amaçlayan yenilikçi bir yapıdır.

Kurulduğundan bugüne hizmet verdiği işletmeleri eğitim, işe alım ve danışmanlık hizmetleri alanlarındaki özgün duruşu sayesinde bir adım ileriye taşımayı başarmış ve kendisini sürekli yenileyerek ve geliştirerek vermiş olduğu hizmet kalitesinde yükselen bir ivme yakalamıştır.

2011 yılında kurulan CCM’in en önemli amacı, vermiş olduğu eğitim hizmetleri sonucunda bireylerde ve organizasyonlarda istenilen yönde davranış değişikliği oluşturmaktır. CCM, bu amaçtan yola çıkarak vermiş olduğu eğitim hizmetlerinde katılımcıların öğrendiklerini çalıştıkları işletmelerde uygulamalarını sağlamaktır. Böylece vermiş olduğu hizmetlerde en yüksek müşteri memnuniyetini ve katılımcı memnuniyetini sağlamaya çalışmaktadır.

Call Center Masters İş İlanları