Bybilla Bilgi Teknolojileri. Paz. ve Tic. A.Ş
Bilgisayar / BT / Internet
Merkez, Kocaeli
5.539 ziyaretçi 28 takipçi

Bybilla Bilgi Teknolojileri. Paz. ve Tic. A.Ş Hakkında

Tek tıkla dünya çapında en iyisi Bybilla,

Uzun zamandır beklediğiniz; son derece iddialı projelerimiz, profesyonel kadromuz, güler yüzlü çalışanlarımız, benzersiz avantajlarımız ve güvenli altyapımız ile Türkiye'nin tamamında ve Dünya'nın birçok ülkesinde siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti vermeye hız kesmeden devam ediyoruz.

VİZYONUMUZ:
Zaman tasarrufunu, kaliteli hizmet ve güven anlayışı ile buluşturmak ve uluslararası e-ticaret sektöründe lider olmak.

MİSYONUMUZ:
Sahip olduğumuz her alanda farklı bakış açısıyla, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunarak ticaretin yeniden şekillenmesine ve güçlenmesine öncülük etmek.

Geçmiş yıllarda, çeşitli alanlarda sektöre damga vuran; yenilikçi ve başarılı çalışmalarımız neticesinde, tüm deneyim ve birikimlerimizi bir çatı altında, bybilla.com'da birleştirdik. Bünyemizde yatırım, gayrimenkul, otomotiv, alışveriş, projeler ve daha birçok değişik hizmet sektörlerini bulundurarak; insanoğlunun, ihtiyacı olan her şeye en az çabayla ulaşacağını bildiği vazgeçilmez bir web portalı oluşturduk. Bybilla, gerek bireysel üyelerine gerekse kurumsal üyelerine sağladığı avantajlarla bilişim sektörüne adım attığı ilk günden itibaren, uluslararası alışveriş tutkunlarının bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Siz de her şey yakınınızda olsun istiyorsanız bybilla ailesine katılın ve alışverişin keyfini çıkartın.

Çek gönder arayalım uygulaması ile çağımızın en büyük sorunu olan zaman yetersizliği, artık sona eriyor. Bybilla; ilan girmeye harcadığınız vakti ailenize, arkadaşlarınıza ve en önemlisi kendinize ayırmanız için sizleri bu uygulamaya davet ediyor. Nerede olursanız olun, ilan vermek istediğiniz ürünün fotoğrafını çekip, gönder tuşuna basın. Siz arkanıza yaslanırken detayları profesyonel müşteri temsilcilerimize bırakın ve sizin de ilanlarınız tek bir tuş ile tüm dünya'da yayınlansın.
Bybilla'da franchise; başarısı kanıtlanmış, itibarlı bir markayla çalışmak, kazanmanın tadını çıkartmak ve yatırımınızın karşılığını katbekat almak demektir. bybilla ile aylık ve yıllık gelirinizin üst sınırı yoktur. franchise sürecinde sağladığı kusursuz eğitim ve sizlerin yatırımlarınızı en çok koruyan %100 garantili franchise sistemi ile adından çokça söz ettirirken, size de ailemizin bir parçası olarak hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

Bybilla’da reklamınızın yayınlanması, yeryüzündeki milyonlarca kişiye firmanızı tanıtmanız demektir. Bybilla'dan önce; bu kadar geniş bir kitleye ulaşabilmek için onlarca farklı platforma ihtiyacınız varken, bybilla ile bu ihtiyaç da tek bir platform üzerinden karşılanıyor. Binlerce kategori ve vitrin seçeneklerinden kendinize en uygun olanı seçin ve siz de milyonlara adınızı duyurun.

BYBİLLA ile ticaret daha kazançlı, daha keyifli ve daha güvenli…

Bybilla Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. olarak;
BYBİLLA markasını uluslararası platformlarda zirveye çıkarma yolunda; Bybilla ailesi çalışanları, bireysel ve kurumsal üyelerimiz ve iş ortaklarımız ile birlikte hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam etmekteyiz.

Bybilla’nın sağladığı tüm hizmetlerinden yararlanabilmek için hemen bybilla ailesine katılın ve sizleri bekleyen milyonlarca sürprize hazır olun.

Bybilla Bilgi Teknolojileri. Paz. ve Tic. A.Ş İş İlanları