Busem Grup Mobilya Ekipmanları
İmalat
Başakşehir, İstanbul Avrupa
6.290 ziyaretçi 1 takipçi

Busem Grup Mobilya Ekipmanları Hakkında

Busem Grup 2013 yılında 300 metrekare alanda temeli atılmış bugun 1000 metrekare alana yayılmış fabrikasıyla Mobilya aksesuarları sektöründe hizmet verme gururunu yaşamaktadır. Firmamız ilk olarak Isıtma-Soğutma dolapları kilitleri ve bağlantı ürünleri ile sektöre girmiş ve ihtiyaçlara karşılık vermek adına Mobilya yan sanayisi sektörüne geçiş yapmıştır.
Şirketimiz uzman ve deneyimli kadroları ile ihtiyacı, doğru ve tam belirlemek ve talebi karşılayacak ürünü sunmak konusunda çözümleyici ve yönlendirici bir rol üstlenerek, müşteri odaklı bir yaklaşımı benimser. şirketimizin faaliyet alanı içerisine giren her konuda, etkinliğin ve verimliliğin arttırılması amacıyla, düzeltici ve önleyici faaliyette bulunma ve öneri geliştirme sorumluluğuna ve bilincine sahiptir.çalışanlarımız müşterilerimizden gelen görüşlerin ve eleştirilerin önemini ve değerini bilir, müşteri tatminini sağlama ve sürekli kılma yönünde daima çaba sarf eder. Şirketimiz şu anda ürün kalıplarını kendi kalıphanesinde üretme kapasitesine sahiptir. Mobilya Sektörünün ihtiyaçlarına ve termin sürelerine tamamen uymayı taahhüt etmektedir.
Busem Grup Mobilya Ekipmanları; Rekabetin çok güçlü olduğu günümüzde, bu rekabet ortamıyla baş edebilmek için sürekli iyileştirme ve Ar-GE çalışmaları ile sektöre hitap ve müşteri beklentilerini karşılamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Bu hedefe ulaşabilmek için insan ilişkilerini düzenleyici, bireysel kaliteyi arttırıcı çalışmaların etkin olacağı fikri ile yola çıktık.
Ulusal ve uluslar arası platformda mobilya sektörüne hizmet ve destek vermek bu sektörün gelişimine katkıda bulunmak her zaman
prensiplerimiz arasında yer alacaktır. “ En uzun yolcuklar bir adımla başlar” parolasıyla bize duyulan güvene layık olmak ve değerlerimizi koruyarak tüm muhataplarımızın beklentilerini en üst seviyede karşılamak arzusundayız.
Vizyon, beyindeki radarın, yürekteki gözün sağladığı bir görüş yeteneğidir. Vizyon, geleceğin gerçekliğini yakalama arzusu ve iradesidir.
Vizyon ne ham hayaldir, ne de gerçekleşmeyecek bir düş. Vizyon, mevcudu çok iyi analiz etmek, potansiyeli hissetmek ve geleceği görmek demektir.Çünkü tek başına başlanan bu yürüyüşte vizyonun misyon haline getirilmesi için kadrolaşarak, karşılaşılan engeller karşısında inançsızlığa kapılanlarla yollarını ayırarak bıkmadan, usanmadan, yılgınlığa düşmeden büyük bir inanç, özgüven ve cesaretle, gittikçe büyüyen bir katılımla Busem Grup, vizyonunu hayata geçirmiştir.
Her bakımdan Türkiye ve Avrupa klasmanında birinci sınıf bir şirket olmak.
Sanayi kolumuza göre üst düzeyde mali sonuçlar elde etmek.
Müşterilerimizin, çalışanlarımızın, yan sanayimizin ve içinde yaşadığımız ve çalıştığımız toplumun takdirlerini kazanarak yaptığımız işleri en iyi şekilde gerçekleştirmek.


Busem Grup Mobilya Ekipmanları İş İlanları