Busel Makina San ve Tic Ltd Şti
Havacılık
Odunpazarı, Eskişehir
8.060 ziyaretçi 4 takipçi

Busel Makina San ve Tic Ltd Şti Hakkında

BUSEL MAKİNA . 2005 yılında Karbür ve seramik insertlerin(INDEXABLE INSERT) bilenmesi ve tekrar üretime geri kullanılmak üzere kazandırılması amacıyla ESKİŞEHİR' de kurulmuştur.

2012 yılında, ESKİŞEHİR KOBİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ tesisine taşınarak üretim kapasitesini ve kabiliyetini genişleterek havacılık.savunma ve enerji endüstrisine yüksek hassasiyetli motor ve yapısal parçaların üretimi için faaliyetlerine başlamıştır.

20 YILI AŞKIN HAVACILIK TECRÜBESİ İLE TALAŞLI İMALAT .ÖZEL KESİCİ TAKIM TASARIMI.İMALATI VE ÜRÜN GELİŞTİRMESİ, FİKSTÜR VE TAKIM TASARIMI/İMALATI.MÜHENDİSLİK ÇÖZÜMLERİ ALANLARINDA DA HİZMET VERMEKTEDİR.


Bugün BUSEL MAKİNA, merkezleri çoğunlukla AB ülkelerinde ve AMERİKA 'da olan seçkin müşterileri için birbirinden farklı pek çok ürünü imal edebilme kabiliyetine sahip, önde gelen şirketlerden biridir

BUSEL MAKİNA havacılık sınıfı titanyum ve nikel bazlı süper alaşımlar dahil olmak üzere çok çeşitli metalurji üzerinde çalışma kabiliyetine sahiptir

ESKİŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NE YENİ YATIRIMI YAPILAN TOPLAM 6000 metrekarelik tesisleri, güçlü mühendisliği, CMM alt yapısi ile beraber toplam kalitesi ile BUSEL MAKİNA ; üretim teknoljilerini ve kabiliyetlerini en üst düzeyde verimlilikle uygulayarak ve geliştirerek küresel pazarda başarılı bir şekilde rekabet etmektedir.

MİSYONUMUZ
Ürün ve hizmet kalitemiz ile görev ve sorumluluklarımız çerçevesinde, Müşteri beklentilerini eksiksiz , doğru ve zamanında yerine getirerek BUSEL MAKİNA SAN.TIC.LTD.ŞTİ yi geleceğe taşımak misyonumuzdur.

VİZYONUMUZ
Havacılık, Savunma Sanayi ve Enerji sektörünün en iyileri tarafından tercih edilen, güvenilir ve öncü bir kuruluş olmak BUSEL MAKİNA SAN.TIC.LTD.ŞTİ nin vizyonudur.

Busel Makina San ve Tic Ltd Şti İş İlanları