Bukalemun Görsel İletişim
Reklamcılık
Konak, İzmir
4.132 ziyaretçi 2 takipçi

Bukalemun Görsel İletişim Hakkında

Yaratıcı sürecimize, müşterilerimizle aramızda güçlü bir ortaklık kurarak başlıyoruz. Birlikte hareket ederek, pazarlama çözümlerini değerlendirebileceğimiz, anlayabileceğimiz ve geliştirebileceğimiz sağlam bir dayanak inşa ediyoruz.
Firmanızın piyasadaki pozisyonunu, ürün ve hizmetlerini derinlemesine inceleyerek, sadece size özgü, durumunuza ve amaçlarınıza uygun bir pazarlama stratejisi ve yaratıcı süreç geliştiriyoruz.
Profesyonelliğimiz, yaratıcı performansımız ve başarıya adanmışlığımız sonucunda ise güçlü bağlar ve uzun süreli ilişkiler kuruyoruz.
Bukalemun’un geniş kapsamlı yaratıcı servisleri; pazarlama stratejileri geliştirme, grafik tasarım, metin yazarlığı ve medya için baskıdan yayına kadar her türlü üretim ve web sitesi geliştirmeyi içeriyor.

The creative process begins with a strong commitment by Inter Ad Agency professionals to perform in partnership with the client. By working in concert we can construct a solid base for evaluating, understanding and developing successful marketing solutions.
Starting with an in-depth study of your company's position in the market, its products and services, we develop a marketing and creative strategy based on your unique situation. One that's targeted directly, specifically and efficiently to your marketing goals.
Our professionalism, creative performance and dedication to success results in strong ties and long-term marketing relationships.
Chameleon’s comprehensive creative services encompass marketing strategy, graphic design, copywriting and production for media ranging from print to broadcast and Web site development.

Bukalemun Görsel İletişim İş İlanları