Bedia Acar Hukuk Bürosu
Avukatlık ve Hukuki Danışmanlık
Kağıthane, İstanbul Avrupa
8.204 ziyaretçi 4 takipçi

Bedia Acar Hukuk Bürosu Hakkında

2004 yılında İstanbul’da Bedia Acar tarafından kurulan Bedia Acar Hukuk Bürosu, kurulduğu günden itibaren sahip olduğu istikrarlı gelişmeyle Türkiye’nin saygın hukuk bürolarından biri haline gelmiştir.

Bugün, geniş bir çerçevede hukuk hizmeti veren Bedia Acar Hukuk Bürosu, en verimli şekilde çözüme ulaşmak amacıyla çalışma alanlarına göre uzmanlaşmış departmanlara ayrılarak organize olmuştur. Bedia Acar Hukuk Bürosu, farklı hukuk alanlarında uzmanlaşmış bir danışman kadrosuna ve dünya dinamizmini yansıtan güçlü bir müvekkil ağına sahiptir.

Bedia Acar’ın nihai hedefi, dünyanın üç kıtasında bulunan hukuk büroları, meslek örgütleri ve güçlü çözüm ortaklarıyla birlikte müvekkillerine en uygun hukuki çözümü, en kaliteli biçimde üretmektir.

​Bu hedeften hareketle Bedia Acar, sağladığı hukuki hizmeti gerek ulusal gerekse uluslararası ihtiyaçların karşılanması ve kalite sürekliliğinin sağlanması için ulusal ve uluslararası hukuki ve finansal gelişmeleri yakından takip etmekte; böylece yalnızca var olan sorunlara çözüm üretmek dışında sorunları ortaya çıkmadan engellemeyi hedefler. Müvekkillerin hukuki sorunlarını benimser ve sonuç odaklı yaklaşımla vekalet ilişkisini yürütür.
Yerel ve uluslararası erişimimiz

Bedia Acar Hukuk Bürosu, başta Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Kayseri olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde yerel hukuk bürolarıyla, uluslararası alanda ise İngiltere, Azerbaycan, Kazakistan ve Japonya’daki doğrudan girişimleri ile Amerika Birleşik Devletleri, İsviçre, Almanya, İtalya, Fransa, Rusya, Belçika ve Körfez Ülkelerinde işbirliği halinde olduğu hukuk bürolarıyla müvekkillerine dünya ölçeğinde hizmet vermektedir.
Değerlerimiz

Bedia Acar, Avukatlık mesleğini, mesleğin onuruna yakışır şekilde icra eder. “insan” faktörüne önem verir. Müvekkillerinin yanında yaklaşık 12 yıllık deneyimi ile oluşturduğu hizmet politikalarının icrasını sağlayan takım arkadaşlarını uzun yol arkadaşı olarak kabul eder.

Bedia Acar, sorunların çözümünde ortak fikre ve işbirliğine inanır, bilgiye ve tecrübeye değer verir. Ofis içi çalışmaları ile sürekli dinamik kalır, bu anlamda kendini bir avukatlık okulu olarak tanımlar. Usta-çırak ilişkisini benimser.

Bedia Acar bünyesindeki her bir birey değerlidir. Bünyesinde yapılan işlerin çeşitliliği sayesinde takım arkadaşlarının ilgi duyduğu alanda çalışmasına olanak vererek daha verimli bir hukuk üretimi sağlar.

Müvekkillerinin yanında avukat arkadaşlarını ve Bedia Acar ailesinde yer alan tüm dostlarını da uzun yol arkadaşları olarak kabul eder.

Bedia Acar Hukuk Bürosu İş İlanları