Atb Orman Ürünleri
Tarım ve Orman Ürünleri
Merkez, Kocaeli
8.596 ziyaretçi 3 takipçi

Atb Orman Ürünleri Hakkında

Günümüzde lojistik, uluslararası nakliyat, gümrükleme, inşaat, doğrama, mobilya ve dekorasyon firmalarının ihtiyaçları çok çeşitlilik göstermektedir.
Bu geniş çeşitliliği karşılamada ilk kurulduğu günden beri öncü olan ATB Unity firmamız, yeni ürünleride pazara sunmaktadır.
Stoklarında devamlı surette müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde ürün çeşitlerini bulundurmak, bu ürünleri de kaliteli ve güvenli süreçlerle müşterilerine aktarmak ilkesini temel alan ticaret prensiplerimiz doğrultusunda hareket etmekteyiz.

Orman ürünleri bizim ana iş kolumuzdur. Türkiye’nin her yerinden Orman işletmelerinden, şahıs ormanlarından ve daha birçok satışa sunulan orman ve orman envalerini kesim, pazarlama ve satın alma konusunda iddialıyız.

ATB çevre duyarlılığı açısından üretiminde en yüksek verimliliği sağlamaktadır. Kereste üretimlerimizden arta kalan artık malzemeleri özel makine hattı sayesinde cips denilen ufak boyutta parçalara dönüştürmektedir.
Cips üretiminin en önemli faydası olarak çevremizdeki artık malzemelerin değerlendirilmesidir. Gereksiz ağaç kesimini azaltır. Kısaca cips kullanımı sayesinde hem çevre hem üretici hem de tüketici kazanır.

Atb Orman Ürünleri İş İlanları