Ata Yayıncılık ve Bilişim Teknolojileri Dış Tic Ltd Şti
Bilişim
Şişli, İstanbul Avrupa
5.671 ziyaretçi 1 takipçi

Ata Yayıncılık ve Bilişim Teknolojileri Dış Tic Ltd Şti Hakkında

17 Yıllık Tecrübe

Gerek kurucularımızın Atamedya öncesi tecrübesi, gerekse de çalışan personelimizin 1997yıllarına dayanan sektörel bilgi tecrübesi ile bilişim sektöründe toplam 17 yıllık bir tecrübeye sahip olduğumuzu, firma tercihini kriterlerinin en başına koymak gerekir. Özellikle yazılım departmanımızda 1998 yılında bilişim sektörüne başlamış ve Atamedya kuruluşundan bir yıl sonra aileye katılmış iki aile bireyine sahibiz. Aynı zamanda 2002 yılı içerisinde bilişim sektörüne adım atmış üst düzey yönetici arkadaşımız aile bireylerindendir.

Kurumsal Yapılaşma

Belki çok büyük kurumsal bir firma olmayabiliriz. Fakat orta ölçekli bir kurumun nasıl kurumsal olabileceğine güzel bir örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Atamedya'da iş koluna göre ayrılmış dört üst düzey yönetici vardır. Her departmanımızın sorumluluğu bir üst düzey yöneticiye bağlıdır. Tüm konulara yüzeysel hakim uzun yıllardır bizimle çalışan bir sekreterimiz vardır. Her müşterimizin projeleri ile ilgilenen müşteri departmanına sahibiz. Asıl hizmet alanımızı belirleyen tasarım ve yazılım departmanız mevcuttur. Ve bu departmanımızda uzun süredir görev alan çalışma arkadaşlarımız bulunmaktadır. İki kişilik Google hizmetleri departmanımız mevcuttur. E-Ticaret departmanımız ve E-Ticaret müşteri temsilcileri ayrı bir departmandır. 2004 yılından beri değişmeyen finans departmanına sahibiz. Ve Atamedya'yı sektörün liderliğine taşıyan Ar-Ge de bir arkadaşımız bulunmaktadır.

Müşteri Memnuniyeti

Atamedya tarihinde çalışılan 2000+ müşteri portföyünden günümüze kadar hiçbir müşterimizin bir memnuniyetsizliği söz konusu olmamıştır dememiz yanlış olmaz. 2.000 + müşteri müşteri portföyünden 5 müşterimiz ile farklı sebeplerden kaynaklanan sorunlardan dolayı yollarımızı ayırdık. Yaklaşık binde iki gibi bir orana tekabül eden müşteri kaybında da kendimizi % 100 haklı gördük. Temel sorunun sözleşmede bulunduğunu ve yapılacak tüm hizmetin en ince detayına kadar belirtilmesinin gerekliliğini uyguladık. Dolayısı ile yapılacak tüm işlemleri sözleşmemizde belirterek ''% 100 para iadesi'' maddesini sözleşmemize ekledik.


Ata Yayıncılık ve Bilişim Teknolojileri Dış Tic Ltd Şti İş İlanları