Asersan Güç Sistemler A.Ş.
Enerji
Melikgazi, Kayseri
10.848 ziyaretçi 9 takipçi

Asersan Güç Sistemler A.Ş. Hakkında

Asersan Güç Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Tüm sektörlerde gelişen teknolojik ihtiyaçların, profesyonel hizmet anlayışı çerçevesinde karşılanması amacı ile hizmet vermeye başladı. Kesintisiz Güç Kaynakları, Dinamik Ups, Sistemleri, Regülatör sistemleri, jeneratör Sistemleri, Tıbbi Güç Sistemleri (IT Pano) , Veri Merkezi Çözümleri, Endüstriyel Otomasyon, Network Çözümleri alanlarında faaliyetlerini yürütmektedir.
Asersan Güç Sistemleri San. ve Tic. A.Ş, MAKELSAN UPS, İTALYAN SALICRU UPS, YUASA KURU TİP AKÜLER ,DATASAFE KURU TİP AKÜLER gibi Dünyanın önde gelen markalarının da Bayiliklerini yaparak ülkemizin teknolojik kalkınması adına da önemli bir katkı sağlamaktadır.
Sağladığı tüm hizmetlerin müşterilerinde verimlilik ve rekabet avantajı oluşturacak çözümler olmasına özen göstererek, müşterilerimize kusursuz bir hizmet sunmayı kendine vizyon edinen Asersan Güç Sistemleri ’nin en önemli misyonu; zamandan tasarruf ettirerek iş hayatında verimliliği arttıran teknolojik çözümler sunmaktır.
Asersan Güç Sistemleri, her geçen gün gelişen teknolojiyi, rekabetçi fiyat ve eksiksiz destek hizmeti ile sunmaktadır. Asersan Güç Sistemleri ‘nin sunduğu maliyet avantajının sırrı organizasyon ve iş süreçlerini yalın olarak yeniden düzenleyerek, müşterilerine olabildiğince az katmanla ve doğrudan erişmesi ve bu yolla gereksiz tüm maliyetleri ortadan kaldırmasından kaynaklanmaktadır.
Asersan Güç Sistemleri ‘nin, sunduğu tüm çözümler için; danışmanlık, projelendirme, kontrolörlük, devreye alma, süpervizörlük, proje yönetimi, kurulum, bakım-onarım-destek ve eğitim hizmetleri sunmaktadır.
Dünyadaki en yeni teknolojileri izleyip müşterilerinin beklentilerini tespit ederek sahip olduğu bilgi birikimi, deneyim ve hizmetleri ile müşterilerine özel çözümler üreten Asersan Güç Sistemleri San. ve Tic. A.Ş müşterilerine değer katan iş ortaklığı sunmaktadır.
ŞİRKET PROFİLİ
Vizyonumuz
Sağladığımız tüm hizmetlerin müşterilerinde verimlilik ve rekabet avantajı oluşturacak hızlı ve kaliteli çözümler olmasına özen göstererek, müşterilerimize kusursuz bir hizmet sunmaktır.
Misyonumuz
Kullanım ve zamandan tasarruf ettirerek iş hayatında verimliliği arttıran uçtan uca tümleşik teknolojik çözümler sunmaktır.

Asersan Güç Sistemler A.Ş. İş İlanları