Aron Otomasyon İnşaat Enerji San ve Tic A.Ş.
Elektrik ve Elektronik
Torbalı, İzmir
7.694 ziyaretçi 1 takipçi

Aron Otomasyon İnşaat Enerji San ve Tic A.Ş. Hakkında

Firmamız kurulmuş olduğu günden bugüne kadar müşterilerine her zaman kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlamıştır. Müşteri Memnuniyetini ilkesi olarak benimsemiş ve yaptığı işlerde müşterilerini düşünmüştür. Gelecekte bir çok daha farklı projeye başlayacak olan firmamızda, kalite söz konusu olduğunda her zaman müşterilerinin yanında olmaya devam edecektir. Vermiş olduğumuz hizmet ağını her geçen gün yaygınlaştıran ve gelecekte daha fazla alanda hizmet vermeyi amaçlayan firmamızın bugüne kadar gerçekleştirdiği bir çok projenin altından başarıyla kalkmış olup, bundan sonra aynı titizlikle çalışacağından emin olabilirsiniz.

İLKELERİMİZ; Tüm insanların yaşam kalitesini arttırmak için sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek,teknolojiyi insanlığın gelişimi için kullanmak, Müşterilerimize, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza karşı dürüst olmak, Faaliyetlerimizi; ekonomik gelişim, çevreyi koruma ve sosyal eşitlik çerçevesinde geliştirmek, Eğitimi ve deneyimiyle yenilikçi çözümler üreten, takımın bir ferdi olduğunu ve kişisel katkısını bilen, sorgulayan, sürekli gelişen ve geliştiren insan kaynağı yaratmak, Çözüm üretmek, uygulamak ve geliştirmek için var olmak,Sürekli gelişim ile “elimizden geleni değil olması gerekeni” yapmak, Müşteri beklentilerini aşarak, müşteriyi memnun etmek, Kurumsal ticari faaliyetlerimize ve bireysel ilişkilerimize değer katmak, Faaliyetlerini sistem ve standartlara bağlamış bir kurum olmak, kurum içinde merkezi demokratik bir yönetim anlayışı ile çalışmak.Hedefimiz, birlikte çalışılacak, adına çalışılacak, en iyi şirket olmaktır.

DEĞERLERİMİZ;

İNSAN
Aron Enerji tüm çalışanları, niteliği sürekli arttırılan, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışma güvencesi altındadır.Sıfır iş kazası hedefi ile çalışır.

İŞ ETİĞİ
Aron Enerji tüm iş süreçlerinde iş etiği doğrultusunda hareket ederek güvenilir, dürüst, tutarlı ve adil olmayı benimsemiştir.
KALİTE
Kaliteden ödün verilemez. Yapılan iş, yapılabilecek en iyi şekilde gerçekleştirilir.

Aron Otomasyon İnşaat Enerji San ve Tic A.Ş. İş İlanları