Ankatur Organizasyon Seyahat Turizm San Tic Ltd Şti
Turizm
Çankaya, Ankara
9.414 ziyaretçi 1 takipçi

Ankatur Organizasyon Seyahat Turizm San Tic Ltd Şti Hakkında

Firma Profili
ANKA TUR, 2007 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup A grubu turizm seyahat ve organizasyon acentesidir. Türsab’a bağlı olup, A-5817 belge numarasıyla hizmet vermektedir.
ANKA TUR kurulduğu günden bu yana otel rezervasyonları, kültür turları, toplantı, seminer, kongre organizasyonları, üniversite gençlik festivalleri, yurtdışı turlar, vize işlemleri, fuar ve sergilerin yanı sıra dünyanın her yerine uçak bileti satışları gerçekleştirmektedir.

Firmamız; tecrübeli kadrosu ile birlikte kusursuz hizmet verebilme anlayışını ön planda tutarak 2010 yılında “Eğlencenin ve Tatilin Kalbi” sloganıyla Ankatur Organizasyon içerisinden “ANKANİZASYON” markasını oluşturmuş, Ankara kalkışlı yurt içi turlarını, okul turları programlarını, Türkiye’nin her yerinden yurt dışı turu programlarını, birebir çalıştığı otelleri aracılığı ile gerçekleştirmiştir.

Acentemizin, 2012 yılından bu yana kış aylarında her haftasonu Ankara’dan kesin kalkışlı “Ilgaz Turları” yaz aylarında ise her hafta kesin kalkışlı “Olympos Turları” düzenlemesi sonucunda yine konuklarının istek ve talepleri doğrultusunda her 2 destinasyona özel 2013 yılında açarak misafirlerinin beğenisine sunmuştur.

2014 yılında şubeleşmeye başlayan ANKA TUR, Gaziantep’de bir şube açarak, satış ağını genişletmeyi ve İç Anadolu ile Güneydoğu Anadolu arasında turizmin her alanında bir köprü görevi üstlenmeyi hedef edinmiştir. Gaziantep kalkışlı turlarına yer vermek üzere 2015 yılında açarak Gaziantep’deki konuklarına sunmuştur.

Gelişen ve değişen Dünyanın taleplerine daha güvenilir ve daha hızlı hizmet vermeyi amaçlayan acentemizin geçen süreç içerisinde müşteri portföyündeki artış ve tatil taleplerinin yoğunlaşmasına bağlı olarak 2017 yılında “TATİLİN ESİNTİSİNE KAPILMAK İÇİN HAYDİ DURMA!”sloganıyla “Tatil Esintisi” markasını kurarak siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.

2007’den bu yana bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Ankatur Organizasyon Seyahat Turizm San Tic Ltd Şti İş İlanları