Ankaş Ankara Kağıt Plastik Metal İmalat San ve Tic A.Ş.
Ambalaj ve Kağıt
Kazan, Ankara
10.805 ziyaretçi 7 takipçi

Ankaş Ankara Kağıt Plastik Metal İmalat San ve Tic A.Ş. Hakkında

Ankaş Kağıt 1995 yılında kurulmuştur. Ankara geri dönüşüm lisanslı kağıt firmasıdır.

Firmamız, geri kazanım maddelerinden üretilen ambalaj ürünleri konusunda, ekonomik ve çevresel hasarı en aza indirgeyerek yaptığı çalışmalardan olumlu neticeler alarak tasarladığı sistem için patent çalışması başlatmış olup, en kısa sürede hizmete sunmayı hedeflemektedir. Faaliyet alanında lider konuma erişmek hizmette kalite, doğruluk, istikrar sağlamak temel prensibimizdir. Evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmet sunarak müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerine karşılık vermek önceliğimizdir.

Yöneticimiz ALİŞAN KARAKOÇ; 1992 yılında Ankara’da doğmuştur.

İş hayatına 2009 yılında otomotiv sektöründe atılan Karakoç, Borusan Holding’de Servis Bakım Yönetim Üyesi olarak çalışmıştır. Kariyerine aile şirketleri olan Ankaş Kağıt Plastik Metal İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de devam etmiş burada Genel Koordinatör olarak görev almıştır. Edindiği tecrübeler ve girişimcilik ruhu ile harekete geçen Karakoç, ACSK Group Ambalaj İnşaat Otomotiv Kozmetik ve Kağıt Ürünleri Ticaret Limited Şirketi’ni kurmuştur.

Günümüzde temelleri yeni atılan AK Holding ve grubun tüm yatırım ve faaliyetlerine liderlik etmektedir.

AK HOLDİNG (Acsk-Ankaş) olarak;
Titiz ve özverili çalışmalarımızla büyük başarılar hedeflemiş olup, siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek arzusundayız. Sizleri de bizimle gelişerek büyümeye davet ediyoruz.

Yeni şeyler öğrenmeyi, yeteneklerini geliştirmeyi önemsemektedir.

SAYGILARIMIZLA

Ankaş Ankara Kağıt Plastik Metal İmalat San ve Tic A.Ş. İş İlanları