Alya Koruma ve Özel Güvenlik Hiz.Ltd. Şti.
Savunma/Güvenlik
Çorlu, Tekirdağ
5.275 ziyaretçi 0 takipçi

Alya Koruma ve Özel Güvenlik Hiz.Ltd. Şti. Hakkında

ALYA GRUP olarak 2008 yılından bu yana İstanbul-Beykoz, Tekirdağ-Çorlu ve Kocaeli-Çayırova ofislerimizde, alanında uzman kadrolarımız ile Fiziki Güvenlik, Bordrolama ve Temizlik alanlarında hizmet vermekteyiz.

Her bir sektörün, bölgenin ve müşterinin gereksinimlerine ve taleplerine uygun çalışma metotları belirleyerek, farklı sektörden birçok yerli ve yabancı kuruluş ile tesis ve yaşam alanlarından oluşan portföyümüz ile geniş bir hizmet ağı kurmuş bulunmaktayız.

Şirketlerimizin hedefleri; her projeye özel hazırlanan analizler, “Müşteri-Çalışan Memnuniyeti” ve “Min. Maliyet-Max. Fayda” üzerine kurulu ALYA Temel Çalışma İlkesi ile müşterilerimiz ve çalışanlarımız arasında, istenen ve olması gereken şartları oluşturarak, ihtiyaç duyulan güven, memnuniyet ve istikrar ortamlarını hazırlamaktadır.

Gerek genel ilkelerimiz gerekse geliştirdiğimiz özel stratejiler ışığında her müşterimize özel çözüm önerileri ile siz değerli müşterilerimize “güvenli ve temiz” anlar yaşatmak en büyük temennimizdir.

Alya Koruma ve Özel Güvenlik Hiz.Ltd. Şti. İş İlanları