Al Nalburiye Hırdavat Tic ve San Ltd Şti
Ticaret
Beyoğlu, İstanbul Avrupa
7.154 ziyaretçi 1 takipçi

Al Nalburiye Hırdavat Tic ve San Ltd Şti Hakkında

Al Nalburiye Hırdavat San. Tic. ve Ltd. Şti.
"AL NALBURİYE 43 yıldır hizmet ve kalite standartlarını maksimum seviyede devam ettirmektedir. Sektörde öncü firmamız, zengin ürün çeşidimiz ile aradığınız her ürünü hızlı ve kolay bir şekilde bulabilme imkânı sunmaktadır."

Firma Profili
Al Nalburiye Hırdavat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti 1972 yılında Kürekciler Caddesi No:11 Karaköy/İSTANBUL adresinde, Sayın Lokman YILMAZ tarafından kurulup ticari faaliyetine başlamış ve bu günlere kadar istikrarlı bir şekilde gelişerek gelmiştir.

Faaliyet alanı olarak genelde, nalburiye ve teknik hırdavat malzemelerinde söz sahibi kurum ve kuruluşların ana bayiliğini yaparak başlayan Al Nalburiye genişleyen müşteri portföyü sonrasında sektör ve müşteri ihtiyaçları temel alınarak 130.000 kalem den fazla malzeme ile yurt içinde ve uluslararası pazarlarda da kendini kanıtlamış ve çalışma alanını büyütmüştür. Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da satışlar yaparak ülkenin milli gelirine katkılarda bulunmuştur.

Firmamız ''Önce Hizmet Ve Kalite'' anlayışını daima ön planda tutmuştur. Ürün kalitesinin artırılması, kapasitenin yükseltilmesi ve düşük maliyetli ürün hedefleri teknolojik yatırımları da beraberinde getirmiştir Hizmet ve Kaliteye yönelik çalışmaların artması ve yerleşmesi sonucu 2004 yılında TÜRKAK ve DAR akreditasyonlu ISO 9001:2002 kalite yönetim sistemi belgesini almaya hak kazanmıştır. Yine 1990'lı yıllardan beri markalaşma çalışmalarımız hız kazanmış ve Al Nalburiye markası ürünlerimizde kullanacağımız Tescilli Markamız haline gelmiştir.

Al Nalburiye günümüzde her türlü sanayi ve hizmet sektöründe malzeme temini konusunda hizmet sunmakta, her türlü özel siparişe de cevap verebilmektedir. Al Nalburiye standart ürünlerin yanında AR-GE çalışmalarına da devam ederek, müşterilerine daha faydalı, kullanım kolaylığı sağlayacak ürünlerin araştırmasını sürdürmektedir. Firmamız hem kendini hem de imalatını yapmış olduğu teknolojik ürünleri tanıtmak amacıyla yaklaşık 2000 yılından buyana yurtiçi ve yurtdışı fuar katılımları gerçekleştirmekte ve ürünlerini ülkemizde ve ülke dışında tanıtmaya çalışmaktadır. Firmamız dolaylı ve direkt olarak ihracat yaparak, dış müşteri portföyünü günden güne artırarak yoluna devam ettirmektedir.

Al Nalburiye Hırdavat Tic ve San Ltd Şti İş İlanları