Akkuş Madencilik Çevre Dan Müh İnş San ve Tic Ltd Şti
İş Güvenliği
Gebze, Kocaeli
8.416 ziyaretçi 1 takipçi

Akkuş Madencilik Çevre Dan Müh İnş San ve Tic Ltd Şti Hakkında

AKKUŞ OSGB iş sağlığı ve güvenliği alanında yetkili işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanları ile çalışan bir ortak sağlık ve güvenlik birimidir.

İşyeri hekimlerimiz ve uzmanlarımız kendi branşlarında sürekli kendilerini geliştirmeye önem verir, her sektör ve her özel durum için özgün çözümler üretir.

Risk oluşturacak alanlarda etkin güvenlik önlemleri alınması konusunda titizlikle hareket ederken getireceği tavsiyelerin ekonomik ve hızlı uygulanabilir akılcı çözümler olmasına da önem verir.

AKKUŞ OSGB verdiği hizmet ile işyerlerinde çalışanların sağlığı ve güvenliği ile ilgili çok önemli bir iş yaptığının farkında olarak gerçek riskleri ortaya koymak, gerçek çözümler üretmek ve gerçek işyeri hekimliği yapmak konusunda titizlikle çalışmaktadır.
Vizyonumuz
Daha sağlıklı ve daha güvenli çalışma hayatı parolasıyla hizmet veren AKKUŞ OSGB, üstlenmiş olduğu görevin hayati öneminin bilincinde olarak sürekli kendini geliştirerek ve iş yaşamının değişen şartlarına uyum gösteren yaklaşımlarla en prtaik çözüm, en az risk, en sağlıklı çalışan için tecrübeli kadrosu ile hizmet vermektedir.

Çalıştığımız firmalarla dostça işbirlikleri geliştirerek hem çalışanların sağlığını ve güvenliğini sağlamada, hem işin hızlı ve verimli bir şekilde akışını korumada fayda sağlayacak etkin çözümler üretmekteyiz.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanlarımız bir denetim elemanı gibi değil, firmanız ve çalışanlarınız için en iyi, sağlıklı ve risklerden uzak çalışma ortamını sağlamada bir dostunuz gibi size bilgi ve birikimleri ile rehberlik etmektedir.
Misyonumuz
Ekonomik hayatın olağan akışına uygun çözümler üreterek en sağlıklı, güvenli iş yaşamını kurmada uzman ekibiyle hızlı ve kaliteli hizmet veren, iş sağlığı ve güvenliği konusunda daima ilk tercih edilen firma olmak.

Akkuş Madencilik Çevre Dan Müh İnş San ve Tic Ltd Şti İş İlanları