Akel Grup Tekstil San Tic A.Ş.
Hazır Giyim
Kestel, Bursa
14.893 ziyaretçi 2 takipçi

Akel Grup Tekstil San Tic A.Ş. Hakkında

AKEL

Her gün bir fark yaratmak için yola çıktık...

Maksimum kaliteyi hedef alıyor, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz.
Akel'de aylık olarak 1.5 milyon metre baskı, 500 bin metre düz boya, 500 bin metre dijital baskı kapasitesiyle üretilen ürünleri dünya çapındaki müşterilerimize ulaştırıyoruz. Bunların yanı sıra yerli ve yabancı birçok bilinen dünya markasının eşarp, aksesuar ve kumaşlarının üretimini yapıyor, çok sayıda yerli ve yabancı piyasa kültüründe faaliyet gösteriyoruz.

Biz bu otuz yılın her gününde bir fark, bir değer yaratmayı hedefledik. Her yeni gün gelişime odaklandık, efektif ve açık bir politikayı kendimize kural edindik.

Dünya çapında moda trendlerini takip ediyoruz
Akel olarak her yeni güne heyecanla başlamamızın sebeplerinden biri de alanımızdaki tüm trendleri takip ediyor olmamız. Yurt içi ve yurt dışındaki fuarları ziyaret eden geniş koleksiyon ekibimiz müşterilerimizin isteklerini birebir karşılayabiliyor.

Akel olarak çok daha büyük hedeflerimiz var...
Kalitemizin farkında olarak, sürekli yenilikleri takip ederek hâli hazırda bulunduğumuz dünya pazarında sektör lideri olmayı hedefliyoruz. En son teknolojik gelişmeleri takip etmek, kullanmak ve geleceğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hareket ediyor, müşterilerimizin memnuniyetini kesinlikle en üst düzeyde karşılamak için çalışıyoruz.

Gelişimin sürekliliği için yapılan yatırımları bir maliyet olarak kabul etmiyor, bugün bulunduğumuz konumu bunun bir kanıtı olarak görüyoruz. Akel Grup olarak daha gerçekleştirmek istediğimiz birçok hedefimiz var. Biz geleceğe umutla yürüyoruz.

Akel Grup Tekstil San Tic A.Ş. İş İlanları