Ack Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticareti Ltd Şti
Çağrı Merkezi
Çankaya, Ankara
5.486 ziyaretçi 4 takipçi

Ack Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticareti Ltd Şti Hakkında

“VİZYONUMUZ”
Belirlemiş olduğumuz bu vizyon çerçevesinde müşterilerimize, çalışanlarımıza, ülkemize kaynak üreten, değer katan ve geniş çerçevedeki bu paydaşlarımızın koşulsuz memnuniyetini sağlayan örnek bir kuruluş olmak.
Büyüyen Türkiye su arıtma cihazları pazarında en kaliteli ve en sağlıklı cihazları sunarak, tüketiciyi koruyan ve memnun eden marka olarak yerimizi almak ve lider marka haline gelmek.

“MİSYONUMUZ”
Müşteri memnuniyeti bizim açımızdan sürekli gelişmenin, kaliteyi sunmanın kaçınılmaz çıktılarından biridir. Amacımız bu nedenden ötürü koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. , biliyoruz ki elde edeceğimiz müşteri memnuniyeti aynı zamanda bizi geleceğe taşıyacak ve pazarda sürekliliğimizi sağlayacak güçtür.

“SORUMLULUK”
İnsanların sağlığını düşünmeyi ve bu anlamda onlara en iyiyi sunmayı en büyük sosyal sorumluluğumuz olarak görürüz. Su, bildiğiniz gibi insan sağlığı açısından en temel hayat kaynaklarından biridir. Ülkemizde ve dünya’da sınırlı olan temiz içme ve kullanma suyu konusunda en iyi hizmeti vermek gelecekte bu günden daha önemli olacaktır. Biz bu inançla bugünden geleceği görüyor ve o güne hazırlıyoruz.

“DUYARLILIK”
Müşteri memnuniyeti aynı zamanda satış sonrasında müşterinin ve tüketicinin yanında olmak anlamını taşır. Bizim açımızdan ürünümüze olan sorumluluğumuz, ürünümüz bir eve girdikten sonrada devam eder. Kurumumuz bu nedenle ürününü bir kere satıp ondan sonra müşterisine sırt çeviren bir hizmet anlayışını kesinlikle reddeder ve her türlü tüketici geri bildirimine duyarlı davranır.
Müşteri odaklı bakış açımız nedeni ile müşterilerimizi etkin bir şekilde dinleriz. Onlarla empati kurar, onları anlarız Tüm bu işleyiş sonucunda müşterilerimize hızlı çözümler sunarız. Bu yaklaşımımızdan ötürü ürünlerimizin nitelik, ambalaj, stil ve çevre sağlığı açısından rakiplerinin ürünlerine göre üstün olması gerektiği bakış açısına sahibiz.

Ack Su Arıtma Sistemleri Sanayi ve Ticareti Ltd Şti İş İlanları