Acil Osgb Eğitim Hizmetleri San Tic Ltd Şti
İş Güvenliği
Muratpaşa, Antalya
15.945 ziyaretçi 3 takipçi

Acil Osgb Eğitim Hizmetleri San Tic Ltd Şti Hakkında

KALİTE POLİTİKAMIZ
İSG hizmetlerine erişimin artırılması, standartlaştırılıp ,yaygınlaştırılması için çalışmak
Yıllarca sektörde kazandığımız Bilgi birikimiyle çalıştığımız kurumlara nitelikli ,özgün hizmet sunarak problemleri yerinde ver pratik çözüm üreterek ortadan kaldırmak
Ulusal ve Uluslararası platformlarda dün olduğu gibi yarında yer alarak İSG hizmetlerinin takibi ve geliştirilmesine katkı sunmak
İş ahlakı ve Etik sorumluluklarımızın bilincinde olmak
İş Kazaları ve Meslek Hastalıklarını azaltmaya yönelik her türlü çalışmayı takip etmek ve yenilikçi çözüm önerileri ve katkı sunmak, güvenlik kültürünün oluşturulması için katkı sunmak
Gerektiğinde Kamu kurumları ve Meslek Örgütleri ve Kamu Kurum veya kuruluşlarıyla işbirliği ve ortak çalışmalar yapmak
Kaliteyi, İş Verimliliği ve çalışan motivasyonunu yükseltici uygulama,eğitim ve çözümler üretmek ve uygulamak
Kurumlarımıza hizmeti kağıt üzerinde değil, gerçek anlamda ve gerektiği kadar sürede sunmak
Ücret politikasında ucuzcu yaklaşımla iş kapmak yerine kaliteli, yeterli hizmet sunarak, Bilgi birikimiyle ,güvenilirliği ve referanslarıyla tercih edilir olmayı sağlamaktır.
Acil OSGB - Antalya
ACİL OSGB ( Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi), İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği ile tanımlanmış , T.C. Çalışma Bakanlığınca Yetkilendirilmiştir. Çok Tehlikeli,Tehlikeli ve Az Tehlikeli olan her türlü işyerine, İşyeri Hekimi,İş Güvenliği Uzmanı ve Yardımcı Sağlık Personelini sağlamak amacıyla 1990 Yılından bugüne kadar 24 yıldır bu alanda aktif olarak İşyeri Hekimliği,Mesleki alanda Yöneticilik ve İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimciliği görevlerinde bulunan Dr.Yavuz İpekli tarafından 2013 yılında Antalya’da kurulmuştur.
Dünya Çalışma Örgütü ( İLO ) istatitiklerine göre Türkiye Ölümlü İş Kazalarında Dünya İkincisi ,Avrupa Birincisi konumundadır. Dünyada her yıl ortalama 340 milyon iş kazası olmakta ve ortalama 160 milyon çalışan/emekli Meslek hastalığına yakalanmaktadır.Avrupa Ülkelerinde yılda yaklaşık 150 milyon iş günü ve 20 milyar Euro maddi kaybın oluştuğu söylenmektedir.
ACİL OSGB olarak MİSYONUMUZ; Manevi kayıp yanında maddi kayıpları da önlemek için
EN TEMEL HAK YAŞAM HAKKI’DIR yaklaşımı ve EN İYİ’YE EN GÜZEL’E SAĞLIKLI VE GÜVENLİ YARINLARA HEP BİRLİKTE sloganlarımızla ve Bilgi birikimimizle hizmet verdiğimiz kurumlarımıza kaliteli,sektörel bazda öncü olmaktır.İSG hizmetlerinin düzenlenmesi ve kurumsallaşma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.
ACİL OSGB Deneyimli Uzman kadrosu,İşyeri Hekimleriyle kusursuz hizmet anlayışı ve yıllara uzanan Bilgi birikimiyle İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ihtiyaçları için özenli ve güvenilir çözümler üretmektedir.
VİZYONUMUZ; Antalya merkezli ACİL OSGB olarak Antalya ilçelerimizle birlikte komşu illerimiz ISPARTA,BURDUR,MERSİN,MUĞLA,KARAMAN ve KONYA’ya hizmet sunmaktayız.




Acil Osgb Eğitim Hizmetleri San Tic Ltd Şti İş İlanları