10A Sistem Bilişim Hizmetleri
Çağrı Merkezi
Osmangazi, Bursa
7.376 ziyaretçi 3 takipçi

10A Sistem Bilişim Hizmetleri Hakkında

2006 yılından bu günü sektörün önde gelen firmalarından D-Smart ile stratejik çözüm ortaklığı yapmaktadır. Sahip olduğu D-Smart Distribütörlük konumunda bulunmaktadır. 2010 yılı itibarı ile D-Smart bünyesinde kurulum ASK Satış Kanalı katılması ile sektörde lider firma olma özelliğini eklemiştir. 10A Sistem ASK Satış Kanalında AÇM yani Çağrı Merkezi üzerinden satış yapma haklarına sahip olarak. D-Smart hizmetlerini hem saha hem de uzak mesafeli satış haklarına sahip olan lider kuruluştur. Türkiye genelinde İş Ortaklığı paylaşımı modeli ile iş geliştirme yapmaktadır.

10A Sistem, Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi ve bayi topluluklarından biri olarak uzun yıllardır ürünlerini siz çağrı merkezleri ve bayi yapısını üzerinden satışını gerçekleştirmektedir. 10A Sistem temel ilgi alanları Türkiye’nin hızla büyüyen dijital platform ve internet sektörlerinde satış – pazarlama konusundur.10A Sistem faaliyet gösterdikleri sektörlerin lideri konumundadır.

Dijital yayın platformunun ürün ve hizmetlerinin, iş yeriniz, mağaza, saha, bayi kanalı, sıra zincir mağaza, çağrı merkezi, call center ve web sitesi üzerinden satış, satış sonrası süreç takip, satış öncesi ve sonrası eğitimi, destek hizmetleri, abone ve satış süreci takip CRM ekranları desteği ve eğitimi hizmetleri desteği verilmektedir.

10A Sistem Bilişim Hizmetleri İş İlanları